Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Spatule si Nivelatoare

Decorul joaca un rol esential in obtinerea celor mai spectaculoase deserturi, indiferent daca vorbim despre prajituri, briose sau torturi, iar modul in care este intinsa crema, influenteaza aspectul final. Pentru a te asigura ca toate cremele pe care le prepari sunt intinse perfect, ai nevoie de spatule cu dimensiuni variate, care sa te ajute in procesul de modelare al torturilor. astfel incat sa te asiguri ca fiecare strat de crema are o grosime constanta si se intinde perfect. Te asteptam cu o gama variata de nivelatoare de creme pentru prajturi, astfel incat indiferent de crema pe care o prepari si de consistenta acesteia, sa te asiguri ca obtii straturi uniforme si un aspect cat mai profesional. Pentru ca prajiturile si torturile pe care le prepari sa fie apreciate, ai nevoie, pe langa gustul delicios si de un aspect pe masura iar straturile de crema inegale sau crema intinsa denivelat pe torturi si prajituri vor strica armonia. Cu ajutorul spatulelor si nivelatoarelor din magazinul nostru online este acum mult mai usor sa obtii aspectul perfect pentru toate deserturile tale. Astfel, fiecare tort va arata exact ca in revistele din care te inspiri si in plus, vei obtine sectiuni impecabile.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: