Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Fantanile de ciocolata sunt vedetele evenimentelor si de aceea, echipa Anyta Cooking ti-a pregatit o intreaga serie de produse pentru ca tu sa-ti dai pe spate toti invitatii. Fie ca vei alege produsele clasice cu lapte sau pe cele negre care au o aroma intensa, invitatii tai vor avea parte de un eveniment memorabil. Din ingrediente atent selectionate Fantanile sunt realizate din ingrediente atent selectionate, astfel incat la tine sa ajunga o ciocolata fina si delicioasa. Toate ingredientele sunt prelucrate cu atentie pentru ca ciocolata sa obtina o aroma finala perfecta, care sa se combine cu toate fructele proaspete. Intensitati variate In magazinul nostru online poti gasi ciocolata de menaj pentru fantana cu doua intensitati, astfel incat sa poti raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. Poti alege intre produsele fine cu lapte si cu o aroma echilibrata de cacao, dar le poti alege si pe cele negre, intense, daca preferi o aroma puternica de cacao. In magazinul nostru online poti gasi ciocolata menaj pentru fantana de ciocolata cu doua intensitati, astfel incat sa poti raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor care inchiriaza fantana ta de ciocolata, sau sa poti alege ciocolata potrivita preferintelor tale, daca utilizezi fantana pentru tine. Poti alege intre ciocolata fina, cu lapte si cu o aroma echilibrata de cacao, dar poti alege si ciocolata neagra, intensa, daca preferi o aroma puternica de cacao de foarte buna calitate.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: