Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cauti cele mai creative solutii pentru a obtine arome interesante atunci cand faci torturi? Cu siguranta, pe langa ingredientele de baza va trebui sa utilizezi si alte ingrediente care sa dea o aroma speciala preparatelor tale, iar aceste ingrediente sunt reprezentate de emulsii pentru prajituri si torturi. Cu ajutorul emulsiilor vei da acea aroma discreta, dar totusi prezenta, prajiturilor si torturilor tale, astfel incat sa iti poti crea un gust final semnatura, pe care sa il recunoasca toti cei care iti degusta deserturile. In magazinul online Anyta Cooking poti gasi cele mai interesante produse pentru prajituri si torturi, intr-o gama variata de arome si culori, astfel incat, indiferent de reteta pe care o aplici si de combinatiile pe care iti doresti sa le faci, sa ai mereu la indemana ingredientele potrivite. Se spune ca aspectul este cel care conteaza cel mai mult atunci cand faci un tort, insa in realitate ce ar fi un tort fara gust? Torturile si prajiturile care sunt apreciate in unanimitate, combina aspectul unic si spectaculos cu un gust pe masura si de aceea recomandarea noastra este sa alegi de fiecare data combinatiile potrivite si sa folosesti emulsiile special concepute pentru torturi atunci cand vrei sa obtii deserturi rafinate.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: