Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolata este un ingredient foarte important in cofetarie si este folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a da un aspect elegant si rafinat torturilor si prajiturilor. Poate fi folosita in creme, in frostinguri, in blaturi sau pe prajituri, sub forma de elemente decorative cat mai creative. Pentru a manevra corect acest ingredient si pentru a-i da de fiecare data forma dorita, iti recomandam sa utilizezi forme de ciocolata Porto Formas. Acestea sunt obtinute din materiale de calitate, sunt usor de utilizat si de intretinut, sunt atestate pentru uz alimentar si te vor ajuta sa obtii elementele decorative dorite. Primul pas pentru a obtine elemente decorative cu ciocolata este acela de a cumpara formele potrivite care sa te ajute sa obtii rezultatele vizate rapid si foarte usor. Stim ca, cel putin pentru incepatori, lucrul cu ciocolata este deoptriva fascinant si migalos, dar daca folosesti sabloanele potrivite, din materialele potrivite, iti va fi mai usor sa dai ciocolatei tale aspectul dorit. Astfel, vei obtine elementele decorative ideale pentru fiecare tort sau prajitura pe care le faci, cu minimum de efort si vei reusi sa impresionezi de fiecare data, atat prin aspect cat si prin gust.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: