Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolata Veritabila Cacao Barry

2 produse

Ciocolata premium Barry este ideala pentru a obtine cele mai savuroase decoratiuni pentru prajituri si torturi. De asemenea, poate fi utilizata si in retete, iar in magazinul nostru online ai mai multe optiuni din care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru tine. Cumparand produse si ingrediente de calitate vei obtine acea aroma speciala care impresioneaza la fiecare degustare. Concentratii variate de cacao Te asteptam in magazinul nostru online cu ciocolata premium Barry, cu concentratii diferite de cacao. De la varianta foarte fina, cu mult lapte si pana la cea densa si amaruie, toate sortimentele din magazinul nostru online te vor ajuta sa obtii decorul perfect si aroma ideala pentru deserturile pe care pe prepari. Decorurile din ciocolata te vor ajuta sa obtii prajituri si torturi cu un aspect clasic, elegant si savuros. In ambalaje mari Ciocolata Barry de la Anyta Cooking este disponibila in ambalaje mari, in forme de prezentare variate, astfel incat la tine sa ajunga cele mai bune produse. Concentratia de cacao din fiecare produs este mentionata pe ambalaj, astfel incat sa poti alege cu succes varianta potrivita. Fiecare produs de la Barry este usor de prelucrat si isi mentine proprietatile atunci cand este topit si racit.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: