Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Atunci cand vrei sa obtii un aspect special pentru deserturile pe care le prepari, ai nevoie de cele mai bune decupatoare, care sa te ajute sa obtii formele dorite din aluat, pasta de zahar sau alte ingrediente pe care le folosesti. Aceste ustensile esentiale in bucatarie pot fi utilizate pentru mai multe tipuri de dulciuri si sunt cele care te vor ajuta sa introduci preparatele in tema petrecerii, in sezon sau doar sa le dai un aspect mai apetisant. In magazinul online Antya Cooking vei gasi diverse decupatoare, in forme si dimensiuni variate pe care le poti utiliza pentru mai multe deserturi. Cu ajutorul acestora poti taia biscuiti in forme speciale asa cum sunt cei in forma de semiluna sau cei in forma de braduti de Craciun, iepurasi de Paste, etc. De asemenea, poti da forme speciale prajiturilor, poti obtine decoratiuni din pasta de zahar, poti decupa ciocolata si poti obtine forme interesante din fructe. Materialele din care sunt obtinute aceste decupatoare pentru prajituri sunt sigure si sunt atestate pentru uz alimentar, se curata usor si permit reutilizarea dispozitivelor, astfel incat sa ai mereu la indemana instrumentele necesare pentru a produce deserturi fabuloase.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: