Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Un ingredient clasic pe care toti cofetarii il utilizeaza inca de cand pastaia de vanilie a fost descoperita. Aroma sa unica si parfumata, face ca acest ingredient sa dea o eleganta discreta tuturor preparatelor, dar si un gust special, care aduce aminte inclusiv de deserturile copilariei. In plus, vanilia poate fi utilizata atat in deserturi cat si in alte preparate, asa cum sunt bauturile de exemplu. Pentru ca tehnologia a evoluat, acum vanilia este disponibila in mai multe forme, astfel incat sa fie tot mai usor de utilizat. Poti cumpara pastai de vanilie de la Anyta Cooking, obtinute de la producatori de incredere din culturi sustenabile, sau poti alege extractul natural, care te va ajuta sa folosesti aceasta aroma mult mai usor. Atunci cand alegi sa folosesti vanilia in preparate, indiferent de natura lor, o poti folosi individual sau o poti combina cu alte arome, astfel incat la final, gustul desertului tau, indiferent daca este vorba despre un tort spectaculos, prajituri dintr-un candy bar sau un desert pentru intreaga familie, sa aiba o aroma desavarsita si sa impresioneze chiar si cei mai exigenti invitati.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: