Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Carioci Alimentare pentru Torturi si Prajturi

26 produse

Carioci Alimentare pentru Torturi si Prajturi

Atunci cand vrei sa decorezi prajiturile si torturile, cumpara carioci alimentare si totul va deveni mai usor. Cu ajutorul acestor culori si creioane poti sa desenezi pe suprafata prajiturilor, poti sa scrii si poti sa folosesti sabloane astfel incat sa obtii modelele dorite. Daca pensula iti da batai de cap, aceste instrumente sunt numai bune de utilizat, pentru ca le vei folosi ca pe pixuri, ca si cand ai scrie pe hartie. Carioci pentru un decor interesant Chiar daca esti tentat sa spui ca gustul este cel mai important, in realitate, ai nevoie de un decor fabulos care sa atraga toate persoanele pe care le servesti. Cumpara creioane alimentare si toate prajiturile tale vor arata fabulos. Cele mai bune creioane alimentare te vor ajuta sa obtii modelele dorite rapid si foarte eficient. Pentru torturi si prajituri ca la cofetarie Cumpara carioci alimentare pentru torturi si prajituri si vei putea sa obtii cele mai bune deserturi, cu aspect de revista. Aceste produse sunt foarte usor de utilizat si sunt cea mai buna solutie chiar si pentru incepatori. Poti gasi instrumente de scris pe prajituri intr-o gama diversificata de culori si tot ce iti trebuie este o sursa de inspiratie pentru a te putea apuca de treaba.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: