Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cofetarii se confrunta deseori cu provocari atunci cand vine vorba despre arome si sursele acestora. Cele mai multe deserturi au acel gust pe care il apreciezi datorita unor combinatii de arome in diverse forme, in cantitatea potrivita si alese dupa o analiza intensa si mai mult teste, astfel incat sa se obtina perfectiunea intr-o felie de tort, sau intr-o prajitura. Cu pasta aromatizata pentru torturi de la Anyta Cooking vei obtine acum cele mai speciale arome, usor si eficient. Cumpara pentru prajituri si nu vei mai incerca niciodata altceva. Recomandarea noastra este sa respecti instructiunile oferite pe ambalajul produsului pentru a utiliza corect paste aromatizate, altfel exista riscul ca aromele pe care le obtii sa nu fie suficient de intense sau sa fie prea intense. Pastele cu arome din magazinul nostru online sunt concentrate, iar utilizarea gramajului recomandat este cea care face ca deserturile sa iasa perfect. In combinarea acestora poti fi oricat de creativ doresti, respectand retetele si imbunatatindu-le periodic, pentru ca sunt usor de folosit si se integreaza perfect in orice desert. Alege aromele dorite si bucura-te de un gust special de fiecare data cand faci un tort sau orice alt desert.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: