Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Briosele sunt unele dintre gustarile preferate atat pentru adulti cat si pentru copii, insa va trebui sa obtii formele perfecte atunci cand vrei ca acestea sa ii atraga si vizual. Pentru a obtine rezultatele dorite ai nevoie de cele mai bune forme pentru briose, care sa ramana ferme si care sa nu se deformeze sub greutatea aluatului asa cum se intampla cu hartiile speciale de copt. Toata gama noastra de forme pentru briose este destanta atat utilizarii casnice cat si pentru cofetarii, materialele din care sunt produse acestea fiind de foarte buna calitate si extrem de rezistente. In combinatie cu o tava pentru briose poti utiliza in continuare si formele speciale din hartie pentru a da brioselor tale un aspect special si chiar pentru a le introduce in tematica unui eveniment. De asemenea, poti gasi mai multe modele in magazinul nostru online, de la cele clasice si pana la cele in forme de flori sau in alte modele interesante astfel incat sa poti fi mereu creativ si sa impresionezi de fiecare data. Mai ai nevoie doar de ingredientele perfecte si de un frosting delicios, iar briosele tale vor fi gata pentru degustare cat ai bate din palme.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: