Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ustensile Decorararea Florilor

9 produse

Pentru ca florile sunt personaje speciale in cofetarie si sunt folosite cel mai des ca decoratiuni, atunci cand lucrezi cu ele ai nevoie de diverse ustensile pentru flori, special concepute astfel incat sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate. Alege instrumente speciale pentru flori din magazinul Anyta Cooking si iti va fi mult mai usor sa obtii elementele decorative de care ai nevoie. Pentru a face flori comestibile si pentru a le folosi in decorarea prajiturilor tale vei avea nevoie si de alte instrumente asa cum sunt cele pe care le gasesti in magazinul nostru online. Poti alege suporturi speciale pentru trandafiri, care vor face ca florile talte sa stea perfect pe prajitura, poti cumpara un suport pentru uscarea florilor si frunzelor pe care le modelezi, dispozitive pentru a taia mai usor, in dimensiuni egale benzile pentru folori si lista poate continua. Uitlizand suportul potrivit pentru florile pe care le creezi acestea se vor integra mai usor pe prajiturile pe care le faci si isi vor mentine pozitia. De asemenea, tot in gama de ustensile pentru flori vei gasi si sabloane pentru a face petale, frunze sau alte parti componente ale plantelor.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: