Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Prepari numeroase tipuri de torturi si prajituri cu dimensiuni variabile si cauti cele mai bune tavi, care sa te ajute sa obtii modelul dorit? Te asteptam in magazinul nostru online cu forme de copt reglabile care sa te ajute fara sa fie nevoie sa cumperi un intreg arsenal de tavi, care sa iti umple toata bucataria. Astfel, iti va fi mai usor sa obtii blaturile dorite, la dimensiunea potrivita, regland doar clemele speciale cu care sunt dotate tavile. Atunci cand alegi o forma de tort reglabila din magazinul online Anyta Cooking cel mai important avantaj obtinut este faptul ca prajiturile tale se vor coace in produse de calitate, care sunt avizate pentru uz alimentar si care pot fi folosite cu usurinta pentru mult timp, fara sa se deterioreze, fara sa aiba nevoie de intretinere speciala. In plus, cu ajutorul nostru acum nu mai este necesar sa iti umplii bucataria de tavi de toate formele si dimensiunile pentru ca, utilizand o singura tava vei obtine mai multe dimensiuni regland doar clemele speciale. De asemenea, aceste tavi vin si cu  un alt avantan – blaturile pot fi scoase cu usurinta din ele fara sa se rupa. In plus, ele pot fi folosite si atunci cand vrei sa obtii prajituri decorate interesant, inclusiv prajituri care nu necesita coacere, asa cum sunt cheesecake-urile.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: