Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Fondantul este unul dintre cele mai des utilizate ingrediente din cofetarie, fiind cel care te ajuta sa obtii un aspect perfect pentru torturi si prajituri. Atunci cand vrei ca deserturile pe care le prepari sa arate impecabil, pasta de zahar este cel mai bun aliat, insa pentru a obtine aspectul dorit ai nevoie de unelte pentru modelarea fondatului, asa cum sunt cele din magazinul nostru online. In magazinul online Anyta Cooking vei gasi o gama diversificata de produse speciale pentru modelarea fondantului. Pentru ca prajiturile tale sa arate ca in reviste, nu este suficient sa ai cea mai buna pasta de zahar, ci ai nevoie și de instrumentele potrivite cu ajutorul carora sa o modelezi. In primul rand vei avea nevoie de o lama sau o spatula pentur uniformizarea fondantului, care sa te ajute sa obtii un strat cu grosime constanta pe toata suprafata prajiturii. De asemenea, pentru pasta de zahar ai nevoie de instrumente cu bila care sa te ajute la modelare, de suporturi pentru formele obtinute, de un sucitor care sa te ajute sa intinzi fondatul si de un bisturiu cu ajutorul caruia sa tai pasta de zahar cat mai fin. Toate aceste unelte pentru modelarea fondatului sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi in magazinul nostru online.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: