Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cu siguranta ai auzit de zahar alb si brun, dar de zahar colorat ai auzit? Acesta poate fi utilizat atat in retete ca ingredient, cat si ca element decorativ, caz in care va oferi deserturilor tale cel mai interesant aspect. Este folosit de foarte mult timp pentru a acoperi anumite deserturi sau pentru aspect, dar si pentru a oferi aroma preparatelor, insa acum poti fi mai original si poti alege unul deja colorat si aromatizat. Se stie ca un desert, indiferent de tipul sau, trebuie sa fie dulce si sa aiba o aroma de care sa iti aduci aminte. Cu siguranta iti amintesti aroma celor mai interesante deserturi pe care le-ai incercat pana acum, de la torturi si pana la cele preparate acasa de mame sau de bunici. Acum poti face si tu propriile deserturi care sa aiba o aroma memorabila folosind zahar colorat aromatizat. Acest ingredient va da culoare preparatelor atunci cand este folosit pentru pudrare, introducandu-le mai bine in schema cromatica generala a evenimentului la care sunt servite. De asemenea, tot acest ingredient va da o aroma speciala retetelor in interiorul carora este folosit, iar alegerea aromelor depinde de preparatul pe care il faci.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: