Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pentru ca modul in care prajiturile si torturile au evoluat permite acum si utilizarea elementelor non comestibile pentru a obtine un decor spectaculos, iti prezentam mai multe modele de banda decorativa pe care o poti utiliza pentru deserturile pe care le prepari. Aceste benzi sunt obtinute din materiale rezistente si isi vor mentine cu succes forma, dand prajiturilor tale eleganta si stil. Cel mai comun mod in care sunt utilizate benzile decorative este acela de a prinde elementele utilizate pentru decor in jurul prajiturii pe care o faci. Un exemplu des intalnit in acest sens este prinderea piscoturilor care inconjoara o prajitura, dar benzile sunt folosite si pentru a lega un tort care este inconjurat de Finetty Sticks, de bucati de napolitana sau chiar de o hartie speciala pentru prajituri. Benzile decorative pot fi utilizate si pentru a prinde buchetele de flori comestibile, pentru a decora anumite parti ale unei prajituri si pot fi facute fundite sau innodate in diverse forme pentru a fi aplicate pe prajituri sub forma de elemente decorative necomestibile. Cu ajutorul acestor benzi, prajiturile tale vor avea acum un aspect mult mai special si mai elegant, indiferent de evenimentul pentru care sunt produse.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: