Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Atunci cand vrei sa oferi inghetata altfel decat in pahare sau cornete, la Anyta Cooking gasesti cele mai interesante forme de inghetata, care vor atrage atat adultii cat si copiii si care te vor ajuta sa iti impresionezi invitatii nu doar cu cea mai buna inghetata ci si cu cel mai interesant aspect al acesteia. Te asteptam in magazinul nostru online cu numeroase modele si sabloane pentru inghetata pe care o prepari. Toate produsele din silicon din magazinul nostru online sunt obtinute dintr-un material de buna calitate, care se indeparteaza usor chiar si atunci cand este supus la temperaturi foarte joase, asa cum se intampla in cazul inghetatei si care te vor ajuta sa obtii formele dorite rapid. Siliconul se curata usor si nu este influentat de temperatura, ceea ce inseamna ca vei putea folosi aceste forme pentru inghetata in repetate randuri. In plus, vei gasi in magazinul nostru modele creative, care sa te ajute sa introduci inghetata in tematica evenimentului la care este servita, sa ii atragi pe cei mici cu retete sanatoase si sa impresionezi fiecare persoana care o va degusta.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: