Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

In prezent, designul joaca un rol esential in domeniul cofetariei, iar cele mai apreciate torturi si prajituri sunt cele care au un aspect original, interesant si complex. Daca vrei sa impresionezi de fiecare data toate persoanele care degusta deserturile pe care le prepari, ai nevoie de mulaje care sa te ajute sa te detasezi de formele clasice cum ar fi deserturile rotunde sau rectangulare. Daca vrei ca deserturile pe care le prepari sa fie ca cele din revistele de specialitate din care te inspiri, acum este mult mai usor sa ajungi la rezultatele dorite cumparand matrite pentru torturi. Cu ajutorul acestora poti da tortului tau forma dorita, usor si foarte eficient fara sa fie nevoie sa decupezi tortul sau sa incerci sa sculptezi aluatul. Tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi aceste forme predefinite si tortul tau va arata impecabil. Cu ajutorul magazinului nostru online acum nu mai este necesar sa fii cofetar profesionist pentru a obtine prajituri si torturi in forme speciale, care sa arate perfect. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi mulaje, sa alegi cele mai bune ingrediente, sa combini arome si texturi si la final sa te lauzi cu cel mai savuros tort, intr-o forma apetisanta.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: