Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Stiai ca poti face grafitty si pe o prajitura? Cumpara coloranti alimentari spray din magazinul nostru online si da drumul imaginatiei. Acestia sunt foarte usor de utilizat si sunt foarte versatili. Pot fi folositi in mai multe scopuri, iar datorita calitatii lor, iti garanteaza culori spectaculoase, fara a folosi cantitati mari din acest produs. Pentru deserturi speciale Colorantii alimentari spray pot fi folositi pentru un intreg desert sau doar anumite elemente decorative sau pur si simplu poti pulveriza pete de culoare peste frosting sau pasta de zahar pe alocuri, astfel incat sa dai un aspect fresh si apetisant desertului preparat. Totul depinde de tematica desertului, de momentul din an si de restul elementelor decorative. Poti combina mai multe culori atunci cand pulverizezi colorantul, iar efectul va fi unul apetisant si foarte creativ, indiferent de locul sau momentul in care va fi servit desertul tau. Concentrati si usor de folosit Toata gama de pigmenti  spray din magazinul nostru online este obtinuta din ingrediente naturale, astfel incat la tine sa ajunga produse sanatoase, nu doar eficiente. Colorantul spray este foarte usor de folosit si tot ce trebuie sa faci este sa agiti recipientul si sa incepi sa pulverizezi.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: