Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Torturile decorate cat mai interesant sunt in trend anul acesta, iar daca vrei sa obtii cele mai spectaculoase deserturi vei avea nevoie de elementele decorative potrivite. Atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, decoratiunile pentru torturi si prajituri din zahar sunt alegerea care va face diferenta dintre un desert banal si unul atragator. In plus, in zilele in care nu ai timpul necesar pentru a face propriile elemente decorative de la zero, cele deja facute sunt o solutie salvatoare, care te va ajuta sa ai desertul gata cat ai clipi. Pentru ca prajiturile tale sa fie interesante acestea trebuie sa se integreze cat mai bine in povestea generala a evenimentului la care vor fi servite. Noi venim in ajutorul tau cu cele mai interesante solutii si anume cu numeroase tipuri de elemente decorative din zahar, de forme si dimensiuni variate, astfel incat sa gasesti mereu solutia potrivita pentru prajiturile tale. In felul acesta, cumparand decoratiuni din zahar comestibile de la Anyta Cooking, vei obtine prajituri si torturi cu un aspect personalizat, perfecte pentru orice eveniment, indiferent de tematica aleasa, de retetele utilizate sau de anotimpul in care are loc.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: