Grid star text-message

Rețetă glazură efect oglindă

Data:08-03-2017

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

20

Gatire

20

Timp total

40

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

5

FEL

DESERT

Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor!

Mod de preparare

Puneți gelatina la hidratat în apă rece. Într-un vas puneți apa, zahărul și glucoza la fiert. Când incepe să fiarbă, trageți de pe foc și amestecați continuu până se dizolvă ingredientele. Adăugați ciocolata albă ruptă bucățele și amestecați până se topește în totalitate.

Scurgeți gelatina și adăugați-o peste compoziție, apoi amestecați energic. Lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Adăugați laptele condensat și colorantul, eu recomand tip gel. Amestecați bine. Glazura trebuie să aibă 30 de grade și tortul să fie congelat. Dupa ce glazurați tortul, vă recomand să îl lăsați la temperatura camerei, pentru aproximativ 3 ore.

Aveți mai jos rețeta video, să vă fie de folos!

Carte

 

Recenzii (3)

Recenzii

Lucia

26-07-2020

Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi boala ,cred in tine ca poti,asa cum poti face atitea lucruri minunate!

Anyta Cooking

21-08-2018

Ce frumos,va multumesc!!

Retegan ana

17-08-2018

Buna draga mea .incet incet coboara cite un anger pe pamint .face parte si tu.sa ai parte numai de sanatate ca sa ne mai incinti cu retetele tale .cu mare drag le primim si le folosim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Cremă ganache de ciocolată

Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este aleg ...

Vezi reteta
Cremă de mascarpone

Crema de mascarpone este o rețetă rapidă, fiind o cremă foarte fină care merge perfect la torturi și prăjituri. Combinația cu fructele este genială. Încercați-o și voi. Mult spor! Mod de prepar ...

Vezi reteta
Rețetă glazură efect oglindă

Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor! Mod de preparare Puneți gelatina la hidratat &ic ...

Vezi reteta
Cremă de lămâie și cocos

Cremă de lămâie și cocos, ideală pentru prăjituri, torturi, cornuri, etc. Este o cremă foarte, foarte delicioasă. Puteți omite cocosul, dacă nu vă place sau doriți să obțineți doar o cremă de lă ...

Vezi reteta
Cremă de Vanilie (fără unt)

Crema de vanilie fără unt (crema de patiserie) este umplutura clasică pentru eclere, choux a la crème, cremșnit, cremes, cornuri, prăjituri cu fructe sau tarte. Încercați și voi această r ...

Vezi reteta

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

CREMA DE UNT CU CIOCOLATA (Buttercream pt umplut si decorat)cu doar 4 ingrediente by Anyta Cooking

  Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...

Vezi reteta
GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking

Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! &nb ...

Vezi reteta
Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking

Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...

Vezi reteta
Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking

Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Mod de preparare Ciocolata albă trebuie să fie de calitate, cu conținut mar ...

Vezi reteta
Cremă caramel cu frișcă

Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...

Vezi reteta
Cremă de bezea elvețiană cu unt

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Mod de preparare Punți un bol de inox ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

- 13%

Blue Polished Choco M

35.50 Lei
31.00 lei

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: