PREPARARE
20Gatire
20Timp total
40Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTRețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor!
Ingrediente- -75 g apă
- -10 g gelatină
- -150 g zahăr
- -150 g glucoză lichidă
- -150 g ciocolată albă
- -150 g lapte condensat
- -colorant alimentar la alegere
Puneți gelatina la hidratat în apă rece. Într-un vas puneți apa, zahărul și glucoza la fiert. Când incepe să fiarbă, trageți de pe foc și amestecați continuu până se dizolvă ingredientele. Adăugați ciocolata albă ruptă bucățele și amestecați până se topește în totalitate.
Scurgeți gelatina și adăugați-o peste compoziție, apoi amestecați energic. Lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Adăugați laptele condensat și colorantul, eu recomand tip gel. Amestecați bine. Glazura trebuie să aibă 30 de grade și tortul să fie congelat. Dupa ce glazurați tortul, vă recomand să îl lăsați la temperatura camerei, pentru aproximativ 3 ore.
Aveți mai jos rețeta video, să vă fie de folos!
Recenzii (3)
Recenzii
Lucia
26-07-2020
Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi boala ,cred in tine ca poti,asa cum poti face atitea lucruri minunate!
Anyta Cooking
21-08-2018
Ce frumos,va multumesc!!
Retegan ana
17-08-2018
Buna draga mea .incet incet coboara cite un anger pe pamint .face parte si tu.sa ai parte numai de sanatate ca sa ne mai incinti cu retetele tale .cu mare drag le primim si le folosim.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *