Grid star text-message

Ciocolata cu Lapte FARA ZAHAR , cacao 34.1%, 1kg - Barry Callebaut

- 21%

Ciocolata cu Lapte FARA ZAHAR , cacao 34.1%, 1kg - Barry Callebaut

Cod produs: CSM-Q34MAL-EX-U68

In stoc
129.00 Lei
163.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182
Ciocolata cu Lapte FARA ZAHAR , cacao 34.1%, 1kg - Barry Callebaut (EXP: 10.10.2025)

Ciocolata cu Lapte FARA ZAHAR , cacao 34.1%, 1kg - Barry Callebaut

163.00 Lei
129.00 Lei

Are un gust de ciocolată minunat echilibrat, între cacao și mult lapte. Fără adaos de zahăr, această rețetă își obține dulceața plăcută din îndulcitorul maltitol, completat cu vanilie naturală Bourbon.

Gustul și senzația se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor tradiționale, cum ar fi 823. Aceeași crant, aceeași senzație, aceeași culoare și luciu frumos.

MALCHOC-M oferă, de asemenea, aceeași libertate de creativitate în aplicații ca și rețetele Finest Belgian Chocolate: de la produse de cofetărie, mousse de patiserie sau cremeux până la deserturi și băuturi.

Topirea, temperarea, răcirea, turnarea etc. funcționează exact în același mod. Proprietățile sale tehnice și comportamentul sunt absolut identice.

Produsele finite realizate cu această ciocolată pot fi promovate cu eticheta „fără zahăr adăugat” dacă rețeta finală nu conține deloc zaharuri adăugate: de ex. praline sau batoane de ciocolată și tablete cu umplutură în care umplutura nu conține zahăr adăugat sau în care zaharoza a fost înlocuită cu îndulcitor.

Ingrediente: îndulcitor: maltitol (E965(i)), unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, emulgator(i): lecitină de Soia (E322), aromă naturală de vanilie.

Substanța uscată de cacao: 34,1 %

Atenționare: Consumul excesiv poate produce efecte laxative.

---

La temperaturi de peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei. Acest fenomen se numește „înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.

De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele, iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: