Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Batoane Bounty de casă

Data:04-03-2018

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

15

Gatire

5

Timp total

20

Bucatarie

Romaneasca

PORTII

0

FEL

crema

Batoane Bounty de casă, o rețetă rapidă și un bun înlocuitor al batoanelor tipice din comerț. Întotdeauna dulciurile făcute în casă vor fi cu mult mai delicioase, deci sper să te motivez cu această rețetă, să încerci și tu. Eu ador tot ce contine cocos! Sper să va placă!

Ingrediente

  • -150 g fulgi de cocos
  • -150 ml lapte condensat
  • -25 g de unt
  • -250 g de ciocolată
  • -puțină apă

Mod de preparare

Pentru început, vom pune într-un bol laptele condensat, untul topit și vom amesteca cu o spatulă. Adăugăm apoi fulgii de cocos și continuăm să amestecăm. Vom introduce degetele într-un bol cu apă și apoi vom modela o bucată din compoziția formată, dându-i forma unui mini baton. Vom repeta acest proces până terminăm toată compoziția.

Batoanele formate le vom pune pe o tavă la întărit. Vom înfinge o furculiță în ele și le vom înmuia pe rând în ciocolată topită. Lăsăm apoi batoanele pe un grătar până se întărește ciocolata. Totodată, puteți trasa pe ele linii cu ajutorul furculiței, pentru decor. Poftă bună!

Urmăriți mai jos rețeta video:

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: