Grid star

Avand in vedere temperaturile ridicate , cumparati produsele care se pot topi cu responsabilitate , nu ne asumam responsabilitatea daca produsele se topesc pe timpul transportului

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Fursecuri cu ciocolată și nutella - Anyta Cooking

Data:02-01-2020

Postat de Anyta Cooking

Fursecurile cu ciocolată și nutella sunt extrem de delicioase. Sunt foarte aromate, cu un gust intens de nutella si ciocolată. Le putem consuma la micul dejun, alături de o ceașcă de lapte sau chiar la farfuriile cu prăjituri asortate. Dacă dorești să faci un dulce rapid și delicios, aceste fursecuri de origine Americană sunt opțiunea perfectă, mai ales dacă iubiți ciocolata. Mult spor! Sigur vă vor ieși niște delicatese!

Ingrediente

  • 360 gr. făină
  • 115 gr. nutella
  • 150 gr. ciocolată
  • 115 gr. unt
  • 100 gr. zahăr
  • 2 ouă
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță esență de vanilie

Mod de preparare

Vă întrebați cum preparăm fursecurile cu ciocolată și nutella?
Nimic mai simplu. Citiți rețeta cu răbdare și la final cu siguranță nu veți mai avea vreo neliniște cu privire la reușita acestora, ba chiar mai mult, veți deveni experți după cateva turi de copt.

Mod de preparare aluat fursecuri cu ciocolată și nutella:
Pentru început vom pune untul într-un bol și îl vom mixa împreună până vom obține o cremă pufoasă. Vom adăuga apoi cele 2 ouă, esența de vanilie (dacă folosiți esența de vanilie concentrată din magazinul meu, se recomandă să puneți un sfert de linguriță) și vom continua să mixăm până vom obține o textură cremoasă.

Cernem făina împreună cu praful de copt, cu ajutorul sitei, deasupra compoziției și le încorporăm cu ajutorul unei spatule. În loc de ciocolata normală, eu am folosit dropsuri de ciocolată cu lapte din magazinul meu. Adaugăm dropsurile(sau ciocolata) și continuăm să frământăm cu spatula și apoi finalizăm cu mâna. Aluatul la final trebuie să nu se lipească de mână. Dacă ați folosit cantitatea de făină, pe care am menționat-o la ingrediente și la final, aluatul este încă lipicios, mai adăugați făină fără frică.

Mod de formare fursecuri:
Vom lua pentru început puțin aluat (cât o bilă) în funcție de cât de mari dorim să ne iasă fursecurile și îl vom pune în tavă, peste foaia de copt. Cu ajutorul degetelor vom aplatiza aluatul, astfel încât să arate turtit ca un bănuț, dar de dimensiune mai mare. Vom face la fel cu restul aluatului până avem o tavă plină. Apoi vom pune câte o linguriță de nutella în mijlocul fiecărui biscuite. Din aluatul rămas vom face din nou bănuți aplatizați, de aceeași dimensiune ca și ceilalți și îi vom pune deasupra la nutella, aplatizând marginile pentru a se lipi cele doua straturi.

Vom introduce tava la 170 de grade pentru aproximativ 12 minute. Puteți testa care este temperatura și durata ideală pentru cuptorul dumneavoastră. Este de preferat să fie un cuptor care are încălzire și de sus și de jos.

Scoatem biscuiții din cuptor și îi lăsăm să se răcească (eu i-am pus pe acest grătar). Fursecurile sunt pline de nutella la interior și crocante la exterior. Mie mi-au ieșit 20 de bucăți. Puteți topi puțină nutella în cuptorul cu microunde și să decorați fusecurile în ce mod doriți. Eu am folosit duza nr 2D din setul cu 38 de duze (pentru cine are setul din magazinul meu).

Sper că v-au ieșit niște delicatese minunate! Să aveți poftă!

Puteți vedea modul de preparare și în videoclipul de mai jos:

Dacă v-a plăcut această rețetă, vă aștept cu drag în grupul meu de Facebook, Rețete Culinare Împreună, ca să împărtășim și alte secrete din bucătărie cât și să ne inspirăm reciproc! Totodată, mă puteți urmări și pe pagina mea oficială de Facebook, unde pe lângă rețete și produse, puteți vedea și o fărâmă din viața mea.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: