Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pască cu brânză dulce, smântână și stafide (fără aluat)

Data:21-04-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

30

Gatire

40

Timp total

70

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

12

FEL

DESERT

Cea mai bună rețetă de pască fără aluat cu branză dulce, smântână și stafide. Vă recomand să încercați pentru Paștele acesta, este o rețetă de pască deosebită, foarte ușor de făcut, foarte reușită și gustoasă. Mult spor!

Ingrediente
  • -750 g de brânză de vaci scursă bine
  • -250 ml de smântână
  • -200 g de zahăr
  • -7 ouă
  • -50 g de unt
  • -130 g de făină
  • -70 g de griș
  • -150 g de stafide
  • -esență de vanilie
  • -coajă rasă de citrice: lămaie sau portocală
Mod de preparare

Mod de preparare aluat pască cu brânză dulce:
Spargeți ouăle și puneți-le într-un vas încăpător. Adăugați zahărul și esența de vanilie. Amestecați cu mixerul sau un tel, până când ouăle devin cremoase. Adăugați apoi brânza și amestecați cu o spatulă. Adăugați untul topit și amestecați până se omogenizează. Încorporați puțin câte puțin făina și amestecați bine. Adăugați treptat și grișul, până se incorporează bine (nu uitati de coaja de lamaie și de portocală). Încorporați smântâna și la final adăugați stafidele (acestea pot fi lăsate la înmuiat înainte în esență de rom sau lapte, apoi pot fi tavălite prin făină albă).

Carte Mod de coacere:
Pentru a coace pasca, am folosit o tavă detașabilă rotundă cu diametrul de 25 cm, tapetată cu hartie de copt. Am copt pasca la 170 de grade aproximativ o oră. Este gata când devine aurie pe centru și maronie pe margini. Nu o scoateți imediat, lăsați-o să se răcească în cuptor peste noapte, pentru a se închega bine.

Aștept opiniile și pozele voastre cu această pască delicioasă. Vă îmbrățișez pe toți! Cu drag, Anyta!

Puteți urmări mai jos rețeta video:

Carte

Recenzii (5)

Recenzii

iua

09-05-2020

Cea mai buna reteta de pasca fara aluat probata si reusita! Multumesc Anita.

Valentina Barbieru

18-04-2020

Multumim frumos! Super retete!

Dany

18-04-2020

Este delicioasa, tocmai am scos-o din cuptor, a umplut casa de aroma. Multumesc pt reteta

Carmen Ianko

05-05-2019

Super bune rețetele aștept rețeta de la prăjitura formă de mere

Buzatu Onelusa

21-04-2019

Multumesc pentru rețete! Sunt delicioase! Astept cu nerabdare urmatoarele rețete. Reteta de cozonasc si pasca le voi incerca de Paste .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: