Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cheesecake cu căpșuni fără coacere

Data:04-07-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

20

Gatire

20

Timp total

40

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

15

FEL

DESERT

Pentru că suntem în sezonul capșunilor, vă las această super rețetă de cheesecake cu capsuni fără coacere. Este foarte delicioasă și usor de pregătit! Mult spor!

Ingrediente

Blat:

  • -200g de biscuiți simpli
  • -120 g de unt topit
  • -tavă detașabilă de 25 cm

Mousse căpșuni:

  • -450 g de căpșuni
  • -550 ml de smântână pentru frișcă
  • -400 g de cremă de brânză Philadelphia
  • -250 gr de zahăr
  • -18 grame de gelatină

Jeleu:

  • -200 g de căpșuni
  • -50 g de zahăr
  • -200 ml de apă
  • -6 gr de gelatină

Carte Decor:

  • -250 g de capșuni (aproximativ)
Mod de preparare

Mod de preparare blat cheesecake cu căpșuni:
Zdrobim biscuiții cât de mărunt putem, adăugăm untul topit și omogenizăm. Turnăm biscuiții în tava rotundă detașabilă cu diametrul de 25 cm, din magazinul online Anyta Cooking și nivelăm bine. Apoi dăm tava la rece, timp în care trecem la pasul următor.

Mod de preparare mousse:
Punem gelatina la hidratat în apă rece și o lăsăm pentru aproximativ 10 minute. Peste căpșunile tăiate cubulețe punem jumătate din zahăr și lăsăm la macerat, timp de 5 minute. După acest timp le zdrobim bine cu ajutorul unui blender, apoi le trecem printr-o sită. Stoarcem gelatina de apă și o dizolvăm la foc mic. Turnăm gelatina peste piureul de căpșuni și omogenizăm.

Într-un bol punem crema de brânză, zahărul rămas, smântâna pentru frișcă și batem până când observăm că avem o compoziție semibătută. Pe urmă, încorporăm piureul de capșuni peste crema de brânză. Decorăm interiorul formei cu căpșuni, făcând un cerc din feliile de căpșuni (încercați să fie cat mai egale). Turnăm compoziția peste blat, nivelăm bine și dăm la congelator pentru 3-4 ore.

Mod de preparare jeleu:
Punem gelatina la hidratat în apă rece pentru aproximativ 10 minute. Căpșunile tăiate marunt le punem într-un vas împreună cu zahărul și apa și le lăsăm să fiarbă 10 minute la foc mic. După ce au trecut cele 10 minute strecurăm siropul de pe căpșuni și adăugăm în el gelatina scursă de apă.

Decor:
Scoatem tortul de la frigider, decorăm frumos cu căpșuni și turnăm peste el siropul de căpșuni, care a ajuns la temperatura camerei. Dăm tarta la frigider pentru încă 4 ore, după care putem desface inelul și putem servi cheesecake-ul.

Poftă bună!

anytacooking.ro

anytacooking.ro

Carte

Sper din suflet să faceți această rețetă și să vă placă la fel de mult ca și familiei mele. Vă îmbrățișez cu drag!

Recenzii (11)

Recenzii

Diana

03-06-2020

Buna, cu gelatina la plic se poate face? Si cum?

Pasca Delia

31-05-2020

Se poate inlocui crema de brânză cu mascarpone ?

Marioar

29-05-2020

O rețetă minunata.

Cristoltan Olimpia

28-05-2020

Bună seara. Cum omogenizăm gelatina? O scoatem din apă și o încălzim pur și simplu? Mulțumesc mult!

Ficiu mariana

28-05-2020

Superr tare am sa il fac maine de ziua mea multumesc multtt doamnei Anita

Mirela Angela Potre

28-05-2020

Arata super trebuie sa o incerc

Ivan teodora

28-05-2020

10 cu felicitari

Lenuta Țepes

28-05-2020

Mulțumesc frumos pentru rețeta, arată super.

AnytaCooking

28-05-2020

da

Svetllana.md

24-05-2020

Este posibil sa inlocuim Philadelphia pe branza de vaca (de casa)? Daca da, ce inca se schimba in receta? Va multumesc!

Iacob Carmen

23-05-2020

Super tare este aceasta reteta. Maine o sa incerc si eu. Multumesc mult Anyta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: