Grid star text-message

TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Data:14-11-2020

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

30

Gatire

90

Timp total

120

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

10

FEL

DESERT

Strat ciocoaltă albă:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată alba
  • – 10 gr gelatină

Strat ciocoalta cu lapte:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată cu lapte
  • – 10 gr gelatina

Strat ciocolată neagră:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată neagră cu peste 50% cacao
  • – 10 gr gelatină

Tort trio de ciocolată este alcătuit din 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte și albă. Este o rețetă delicioasă și rapidă, nefiind nevoie de cvoacere. Mai este cunoscută și ca: Trei Ciocolate, Trei feluri de ciocolată, Tort cu 3 mousse-uri de ciocolata sau Tort cu 3 tipuri de ciocolată. Oricum l-ați denumi, rămâne o delicatesă aparte și vă recomand să-l încercați când întâmpinați o ocazie specială. Veți primi doar aprecieri. Mult spor!

Mod de preparare

CUM SE FACE TORT TRIO DE CIOCOLATA PAS CU PAS?
Pregătirea acestui tort constă în trei etape.

Pasul 1:
Pentru început vom incepem cu ciocolata alba, punem gelatina la hidratat in apa rece pentru aproximativ 10 minute. Punem pe foc într-o oală smântâna pentru frișcă, laptele și lăsăm să se înfierbânteze. Când laptele este fierbinte oprim focul, adăugăm ciocolata albă și amestecăm continuu, până se topeste toată. Stoarcem gelatina de apă, o adăugăm peste ciocolată și amestecăm până se dizolvă. Turnăm compoziția intr-o forma guguluf de silicon de 22 cm și o băgăm la congelator, timp de o oră jumătate.

Pasul 2:
Pregătim compoziția la fel ca si la primul pas doar ca folosim ciocolată cu lapte, dăm din noua tava la congelator și pregatim ultima capa de ciocolata.

Carte Pasul 3:
Pregătim ultima capa dar cu ciocolata neagra,dam tortul la congelator pentru 3 ore.

Decor:
Eu am decorat tortul la baza cu perluțe, iar deasupra am decorat cu bomboane de ciocolată. Poftă bună!

anytacooking.ro anytacooking.ro

Sper să încercați rețeta mea și să vă placă și vouă, iar până la următoarea rețetă vă doresc toate cele bune și Domnul să vă binecuvinteze! Dacă v-a plăcut acest tort distribuiți-l și celor apropiați.

Vezi rețeta video aici:

Carte

Am folosit Urmatoarele Ustensile si Ingrediente:

Recenzii (2)

Recenzii

Liliana

29-12-2021

Wow arată perfect. Întotdeauna mi-a plăcut gustul când am mâncat, dar doar cel de cofetărie. O să încerc și eu să-l fac. E așa de frumos explicat de Anyta. Sper să-mi iese și mie.

Mihaela Ivanache

22-12-2021

Superb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Tort diplomat - Anyta Cooking

Tort:

  • – 40 bucăți pișcoturi
  • – 600 ml smântână pentru frișcă
  • – 6 gălbenușuri
  • – 240 g zahăr
  • – 100 ml lapte
  • – 1/2 esență de vanilie
  • – 100 ml suc de portocale
  • – 20 g gelatină
  • – 50 ml zeamă de lămâie
  • – 200 g felii de ananas din compot
  • – 200 ml zeamă de compot (ananas)
  • – 200 g piersici din compot

Decor:

  • – 300 g mix de fructe : căpșuni, struguri,kiwi etc..decorați după gust
  • – 50 g zahăr
  • – 200 ml smântână pentru frișcă

Vezi reteta
Tort Stracciatella - Anyta Cooking

Blat:

  • – 250 g biscuiți zdrobiți
  • – 140 g unt topit
  • – 30 g praf de cacao

Cremă:

  • – 500 g iaurt stracciatella
  • – 200 g zahăr
  • – 100 ml lapte
  • – 25 g gelatină
  • – 500 ml smântână pentru frișcă
  • – 100 g ciocolată tăiată mărunt

Glazură:

  • – 150 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml ciocolată
  • – 40 g unt

Decor:

  • – zmeură

Vezi reteta
Tort cu fructe de pădure - fără coacere

Blat:

  • -220 gr de bicuiți
  • -100 gr unt topit
  • -tavă detașabilă de 25 cm

Mousse

  • -500 gr de fructe de pădure (pot fi proaspete sau congelate)
  • -600 ml de smântână pentru frișcă
  • -17 gr de gelatină
  • -180 gr de zahăr
  • -100 ml lichior de portocale (dacă nu aveți îl puteți înlocui cu apă)

Decor

Vezi reteta
Cheesecake cu căpșuni fără coacere

Blat:

  • -200g de biscuiți simpli
  • -120 g de unt topit
  • -tavă detașabilă de 25 cm

Mousse căpșuni:

  • -450 g de căpșuni
  • -550 ml de smântână pentru frișcă
  • -400 g de cremă de brânză Philadelphia
  • -250 gr de zahăr
  • -18 grame de gelatină

Jeleu:

  • -200 g de căpșuni
  • -50 g de zahăr
  • -200 ml de apă
  • -6 gr de gelatină

Decor:

  • -250 g de capșuni (aproximativ)

Vezi reteta
Pască cu brânză dulce, smântână și stafide (fără aluat)

  • -750 g de brânză de vaci scursă bine
  • -250 ml de smântână
  • -200 g de zahăr
  • -7 ouă
  • -50 g de unt
  • -130 g de făină
  • -70 g de griș
  • -150 g de stafide
  • -esență de vanilie
  • -coajă rasă de citrice: lămaie sau portocală

Vezi reteta
Tort Ferrero Rocher și Nutella fără coacere

Blat:

  • -250 g biscuiți simpli
  • -120 g unt
  • -1 lingură cacao
  • -1 lingură zahăr

Mousse :

  • -12 bomboane ferrero
  • -300 g nutella
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -15 gr gelatină
  • -250 ml lapte

Ganache:

  • -300 gr ciocolată cu lapte
  • -250 ml smântână pentru frișcă
  • -40 gr unt

Decor:

  • -crema Ganache rămasă
  • -100 ml smântână pentru frișcă
  • -bomboane ferrero
  • -spray auriu

Vezi reteta

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Tort cu cremă de zahăr ars și mere, o combinație absolut minunată, trebuie sa incercati neaparat! Ingrediente pt Caramel: -200 grame zahăr Ingrediente pt Strat de mere: -6 mere medii -30 grame un ...

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

  Acest Cheesecake OREO este super delicios și foarte ușor de pregătit, fiindcă nu are multe ingrediente și se prepară fără coacere. Mult spor! Mod de preparare Mod de preparare blat chee ...

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Cheesecake fără coacere cu afine, un cheesecake super cremos, delicios și fără gelatină! Acest cheesecake fără coacere cu ciocolată albă, afine și cremă de zmeură se pregateste foarte usor, este numai ...

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

Cheesecake cu lămâie fără coacere, unul dintre cele mai bune pe care l-am gustat până acum. Conține o compoziție cremoasă, usoară, dulce-acrisoară si cu multe fructe gustoase. Copiilor le- ...

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Blat de tort pufos cu vanilie, ce poate fi folosit la o varietate largă de torturi. Dacă încercați această rețetă veți avea parte de un rezultat uimitor, blatul fiind înalt și cu o textură ...

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Tort trio de ciocolată este alcătuit din 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte și albă. Este o rețetă delicioasă și rapidă, nefiind nevoie de cvoacere. Mai este cunoscută și ca: Trei Ciocolate, Trei ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

- 13%

Blue Polished Choco M

35.50 Lei
31.00 lei

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: