PREPARARE
30Gatire
20Timp total
50Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
10FEL
DESERTBlat:
- -250 g biscuiți petit beurre
- -80 g unt topit
Umplutură:
- -500 g cremă de brânză
- -180 g zahăr (cantitatea după preferință)
- -100 ml smântână pentru gătit
- -400 ml smântână pentru frișcă
- -150 g ciocolată
- -14 g gelatină
Decor:
- -100 gr ciocolată
- -50 g smântână pentru frișcă
- -20 g unt
- -căpșuni
Cheesecake cu ciocolată fără coacere este un dulce super ușor, pe care îl obții cât ai bate din palme. Potrivit atât pentru copii, cât și ca gustare, pe care o poți duce cuiva, atunci când îi faci o vizită. Mult spor!
Mod de preparare blat de biscuiți:
Pentru început, amestecăm bine biscuiții zdrobiți cu untul. Punem amestecul într-o formă detașabilă (cu diametrul de 23 cm), după care îl dăm la frigider.
Mod de preparare cremă cheesecake cu ciocolată:
Vom topi la microunde ciocolata, împreună cu smântâna pentru gătit. Le amestecăm cu o spatulă și le lăsăm să se răcească. Batem crema de brânză împreună cu zahărul până devine fină și omogenă. Peste crema de brânză vom pune smântâna pentru frișcă, puțin câte puțin și vom bate până vom obține o cremă. După ce amestecul de ciocolată s-a răcit, îl adăugăm în cremă și omogenizăm bine.
Punem gelatina la hidratat în apă rece, aproximativ 5 minute. Apoi o dizolvăm în 3 linguri de apă călduță și o vom da la microunde, pentru 30 de secune. Lăsăm gelatina să ajungă la temperatura camerei, după care o adăugăm în cremă și omogenizăm bine. Punem crema obținută peste blatul de biscuiți și nivelăm bine, apoi o lăsăm la frigider peste noapte. Decorați fiecare după bunul plac. Eu am făcut glazură de ciocolată, iar peste am pus căpșuni.
Poftă bună!
Puteți vedea rețeta video mai jos:

Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Tort:
- – 40 bucăți pișcoturi
- – 600 ml smântână pentru frișcă
- – 6 gălbenușuri
- – 240 g zahăr
- – 100 ml lapte
- – 1/2 esență de vanilie
- – 100 ml suc de portocale
- – 20 g gelatină
- – 50 ml zeamă de lămâie
- – 200 g felii de ananas din compot
- – 200 ml zeamă de compot (ananas)
- – 200 g piersici din compot
Decor:
- – 300 g mix de fructe : căpșuni, struguri,kiwi etc..decorați după gust
- – 50 g zahăr
- – 200 ml smântână pentru frișcă
Blat:
- – 250 g biscuiți zdrobiți
- – 140 g unt topit
- – 30 g praf de cacao
Cremă:
- – 500 g iaurt stracciatella
- – 200 g zahăr
- – 100 ml lapte
- – 25 g gelatină
- – 500 ml smântână pentru frișcă
- – 100 g ciocolată tăiată mărunt
Glazură:
- – 150 ml smântână pentru frișcă
- – 200 ml ciocolată
- – 40 g unt
Decor:
- – zmeură
Blat:
- -220 gr de bicuiți
- -100 gr unt topit
- -tavă detașabilă de 25 cm
Mousse
- -500 gr de fructe de pădure (pot fi proaspete sau congelate)
- -600 ml de smântână pentru frișcă
- -17 gr de gelatină
- -180 gr de zahăr
- -100 ml lichior de portocale (dacă nu aveți îl puteți înlocui cu apă)
Decor
- -150 ml smântână pentru frișcă
- -ciocolată albă pentru a răzui (50 gr aprox)
- -fructe de pădure la alegere
Blat:
- -200g de biscuiți simpli
- -120 g de unt topit
- -tavă detașabilă de 25 cm
Mousse căpșuni:
- -450 g de căpșuni
- -550 ml de smântână pentru frișcă
- -400 g de cremă de brânză Philadelphia
- -250 gr de zahăr
- -18 grame de gelatină
Jeleu:
- -200 g de căpșuni
- -50 g de zahăr
- -200 ml de apă
- -6 gr de gelatină
Decor:
- -250 g de capșuni (aproximativ)
- -750 g de brânză de vaci scursă bine
- -250 ml de smântână
- -200 g de zahăr
- -7 ouă
- -50 g de unt
- -130 g de făină
- -70 g de griș
- -150 g de stafide
- -esență de vanilie
- -coajă rasă de citrice: lămaie sau portocală
Blat:
- -250 g biscuiți simpli
- -120 g unt
- -1 lingură cacao
- -1 lingură zahăr
Mousse :
- -12 bomboane ferrero
- -300 g nutella
- -400 ml smântână pentru frișcă
- -15 gr gelatină
- -250 ml lapte
Ganache:
- -300 gr ciocolată cu lapte
- -250 ml smântână pentru frișcă
- -40 gr unt
Decor:
- -crema Ganache rămasă
- -100 ml smântână pentru frișcă
- -bomboane ferrero
- -spray auriu
Retete Recente
Tort cu cremă de zahăr ars și mere, o combinație absolut minunată, trebuie sa incercati neaparat! Ingrediente pt Caramel: -200 grame zahăr Ingrediente pt Strat de mere: -6 mere medii -30 grame un ...
Acest Cheesecake OREO este super delicios și foarte ușor de pregătit, fiindcă nu are multe ingrediente și se prepară fără coacere. Mult spor! Mod de preparare Mod de preparare blat chee ...
Cheesecake fără coacere cu afine, un cheesecake super cremos, delicios și fără gelatină! Acest cheesecake fără coacere cu ciocolată albă, afine și cremă de zmeură se pregateste foarte usor, este numai ...
Cheesecake cu lămâie fără coacere, unul dintre cele mai bune pe care l-am gustat până acum. Conține o compoziție cremoasă, usoară, dulce-acrisoară si cu multe fructe gustoase. Copiilor le- ...
Blat de tort pufos cu vanilie, ce poate fi folosit la o varietate largă de torturi. Dacă încercați această rețetă veți avea parte de un rezultat uimitor, blatul fiind înalt și cu o textură ...
Tort trio de ciocolată este alcătuit din 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte și albă. Este o rețetă delicioasă și rapidă, nefiind nevoie de cvoacere. Mai este cunoscută și ca: Trei Ciocolate, Trei ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *