Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Tort Pavlova

Data:24-07-2018

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

30

Gatire

90

Timp total

120

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

10

FEL

DESERT

Tort Pavlova, desertul perfect de vară cu care îți poți surprinde familia într-un mod plăcut. Este o rețetă simplă de făcut, având în compoziție bezea, frișcă și multe fructe. Încercați și voi acest tort și spuneți-mi în comentarii părerea voastră. Mult spor!

Ingrediente

Blat:

  • -6 albușuri de ou (temperatura camerei)
  • -1 vârf cuțit de sare
  • -3 lingurițe de almidon
  • -350 g zahăr pudră
  • -2 linguri suc de lamâie
  • -1 linguriță esență de vanilie

Cremă:

  • -350 ml smântână pentru frișcă
  • -fructe la alegere
Mod de preparare

Carte Mod de preparare blat tort Pavlova:
Pe o hârtie de copt puneți fundul unei tăvi detașabile și de jur împrejur conturați forma rotundă, cu ajutorul unui creion. Diametrul tăvii mele este de 26 cm.

Puneți în bolul mixerului albușurile și praful de sare. Bateți până obțineți o spumă. Adăugați zahărul pudră și continuați să mixați până obțineți o bezea. Adăugați cele 3 lingurițe de amidon și sucul de lămâie.

Încorporați ingredientele cu ajutorul unei spatule. Turnați bezeaua în interiorul cercului conturat și îi dați forma rotundă, iar în mijloc faceți o mică adâncitură. Dați bezeaua la cuptorul preîncălzit la 100 de grade, timp de 1 oră jumate, după care o lăsați să se răcească complet în cuptor.

Decor:
Bateți smântâna pentru frișcă, o puneți în centrul bezelei și decorați cu fructe. Pentru a da luciu fructelor, eu am folosit un spray cu gelatină .

Carte

Dacă vă place rețeta mea, nu uitați să o distribuiți. Cu drag, Anyta!

Recenzii (4)

Recenzii

Pița Daniela

25-05-2020

E delicios

Ellie

07-05-2020

Buna Anyta,vroiam sa fac si eu Pavliva dupa reteta ta,dar nu pot deschide ingredientele,poti sa ma ajuti?

Anyta Cooking

14-02-2020

In cuptor

Crina

09-09-2019

Buna! Pavlova se lasa sa se raceasca in cuptor sau la temperatura camerei? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: