Risotto cu ciuperci, parmezan și unt – rețetă tradițională italiană de orez cremos, făcut acasă.
Ingrediente:
-300 g orez
-450 g ciuperci (boletus)
-120 ml vin alb
-150 g parmezan
-1 ceapă mare
-4 căței de usturoi
-1 l supă
-Sare
-Piper
-1 lingură de unt
Mod de preparare:
Puneți într-o oală puțin ulei, adăugați usturoiul tocat și ceapa; lăsați să se călească puțin, apoi adăugați ciupercile și lăsați-le și pe acestea la călit.
Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore.
După ce vinul s-a evaporat, adăugați orezul și supa, condimentați cu sare și piper, și lăsați să fiarbă la foc mediu, amestecând continuu.
La final, adăugați o lingură de unt și parmezanul, amestecați și gata!
Sfat: Puteți adăuga și puțin pătrunjel.
Eu am omis această parte deoarece nu îi place micuței mele.
Sper să încercați rețeta și să urmăriți Anyta Cooking pentru mai multe rețete delicioase
Puteti vedea reteta videi aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Retete Recente
Risotto cu ciuperci, parmezan și unt – rețetă tradițională italiană de orez cremos, făcut acasă. Ingrediente: -300 g orez -450 g ciuperci (boletus) -120 ml vin alb -150 g parmezan -1 ceapă ...
Paella cu fructe de mare, o rețetă demențială! Soțul meu obișnuiește să o facă, el fiind expert în orezuri. Nu mă pot sătura de această savoare. Recomand cu drag să încercați! Mult spor! ...
Noutati
Electrocasnice Bucatarie
Roboti de Bucatarie / Mixere cu Bol
Produse Marca Anyta Cooking
Ciocolata
Materii Prime pentru Prajituri si Torturi
Produse de Craciun
Dulciuri Artizanale Anyta Cooking
Friteuza cu Aer Cald
Coloranți non-alimentari
Coloranti Alimentari
Fondant Pasta de Zahar
Imagini Comestibile si Vafe
Discuri si Tavi Torturi
Figurine Tort
Toppere Tort
Lumanari Tort
Decupatoare
Tavi si Forme Copt
Ustensile Decorare
Suporturi Torturi
Materiale Ciocolata
Produse de Sezon
Ambalaje si Cutii
Materiale Flori
DIVERSE PRODUSE
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *