Risotto cu ciuperci, parmezan și unt – rețetă tradițională italiană de orez cremos, făcut acasă.
Ingrediente:
-300 g orez
-450 g ciuperci (boletus)
-120 ml vin alb
-150 g parmezan
-1 ceapă mare
-4 căței de usturoi
-1 l supă
-Sare
-Piper
-1 lingură de unt
Mod de preparare:
Puneți într-o oală puțin ulei, adăugați usturoiul tocat și ceapa; lăsați să se călească puțin, apoi adăugați ciupercile și lăsați-le și pe acestea la călit.
Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore.
După ce vinul s-a evaporat, adăugați orezul și supa, condimentați cu sare și piper, și lăsați să fiarbă la foc mediu, amestecând continuu.
La final, adăugați o lingură de unt și parmezanul, amestecați și gata!
Sfat: Puteți adăuga și puțin pătrunjel.
Eu am omis această parte deoarece nu îi place micuței mele.
Sper să încercați rețeta și să urmăriți Anyta Cooking pentru mai multe rețete delicioase
Puteti vedea reteta videi aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *