Dragilor, pregatim ingredientele pentru aceasta Crema de unt cu ciocolata delicioasa , untul trebuie sa fie neaparat cu 82% grasime si toate ingredientele sa fie la temperatura camerei . Este foarte important ca sa dublati cantitatile lasate de mine daca doriti ca crema sa va ajunga sa umpleti un tort cu diametrul de 20 de cm .
Cum pregatim crema de unt cu ciocolata ?
Dupa ce avem toate ingredientele la temperatura camerei , modul de preparare este foarte simplu . Adaugam intr-un bol untul cu 82% grasime iar incepem sa mixam 5 minute , dupa care adaugam zahar pudra si mai mixam aprox 4 minute. Este foarte important sa respectati ingredientele si gramajul , sa nu le schimbati pe margarina sau alte ingrediente fiindca nu o sa iasa bine! Dupa ce au trecut cele 4 minute , crema de unt deja este gata si se poate folosi ca atare , dar pentru a avea un gust mai placut , eu am optat sa-i adaug ciocolata neagra veritabila cu 54% . Dupa ce ciocolata a ajuns la temperatura camerei , vom adauga ciocolata si extractul de vanile , apoi omogenizam bine .
Recomad sa urmariti instructiunile si reteta – video de mai jos pas cu pas de la aceasta crema de unt cu ciocolata pentru a va iesi o reteta fantastica si nu uitati sa dublati cantitatile .
Noutati
Electrocasnice Bucatarie
Roboti de Bucatarie / Mixere cu Bol
Produse Marca Anyta Cooking
Ciocolata
Materii Prime pentru Prajituri si Torturi
Produse de Craciun
Dulciuri Artizanale Anyta Cooking
Friteuza cu Aer Cald
Coloranți non-alimentari
Coloranti Alimentari
Fondant Pasta de Zahar
Imagini Comestibile si Vafe
Discuri si Tavi Torturi
Figurine Tort
Toppere Tort
Lumanari Tort
Decupatoare
Tavi si Forme Copt
Ustensile Decorare
Suporturi Torturi
Materiale Ciocolata
Produse de Sezon
Ambalaje si Cutii
Materiale Flori
DIVERSE PRODUSE
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *