Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă de bezea elvețiană cu unt

Data:15-03-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

15

Gatire

5

Timp total

20

Bucatarie

Romaneasca

PORTII

0

FEL

crema

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor!

Ingrediente

  • -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
  • -200 g zahăr
  • -1 lingură zeamă de lămâie
  • -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)

Mod de preparare

Punți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.

Puteți urmări rețeta video mai jos:

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: