PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
CREMA- -200 gr de ciocolată albă
- -100 ml smântână pentru frișcă
- -30 gr unt cu 82% grăsime
- -50 ml smântână pentru frișcă RECE la final pentru a mixa
Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor!
Mod de preparareCiocolata albă trebuie să fie de calitate, cu conținut mare de cacao, astfel că vă recomand ciocolata Callebaut, pe care puteți comanda din magazinul meu online. Smântână vă recomand să folosiți LaDorna.
Eu folosesc crema ganache de ciocolată albă în combinație cu fructe de pădure, citrice, etc. Merge foarte bine pentru umplut torturi, cât și pentru decor. Am folosit-o de nenumărate ori și întotdeauna am avut rezultate minunate.
Din cantitatea de ingrediente menționată de mine puteți umple un tort cu diametrul de 14 cm, iar dacă doriți să faceți unul mai mare, dublați cantitățile.
Puteți urmări rețeta video mai jos:
Dacă nu v-ați abonat până acum la canalul meu de Youtube, vă încurajez să o faceți și de asemenea, vă aștept să intrați în grupul meu de Facebook. Acolo veți găsi numeroase gospodine, care mai de care mai talentate și pline de idei, când vine vorba de arta culinară, care vă pot motiva prin postările lor, sau puteți fii chiar dumneavoastră o sursă de inspirație pentru alții.

Pentru mai multe ingrediente de calitate cât și ustensile, menite să vă ușureze munca în bucătărie, puteți accesa magazinul meu online, unde veți găsi o varietate largă de produse la prețuri avantajoase!
Recenzii (4)
Recenzii
AnytaCooking
13-11-2020
Multumesc ,pupici!!!
AnytaCooking
13-11-2020
Multumesc draga mea,Domnul sa te binecuvinteze!! Pupici.
Viziteu Gabriela
12-11-2020
Anyta, nu mai plec de pe pagina ta! Aici raman ! Cred ca esti unica. Felicitari!
Nitu Amalia Adelina
17-10-2020
Arata super bineFelicitari
Retete recomandate
- -450 ml smântână pentru frișcă
- -450 gr ciocolată 50 % cacao
- -120 gr zahăr
- -20 gr unt
- – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)
- -75 g apă
- -10 g gelatină
- -150 g zahăr
- -150 g glucoză lichidă
- -150 g ciocolată albă
- -150 g lapte condensat
- -colorant alimentar la alegere
- -150 g fulgi de cocos
- -720 ml lapte
- -9 gălbenușuri
- -150 g zahăr
- -75 g amidon de porumb
- -180 ml lapte condensat
- -90 ml zeamă de lămâie
- -coaja de la o lămâie
- -6 gălbenușuri
- -100 g zahăr
- -500 ml lapte
- -40 g amidon de porumb
- -2 lingurițe esență de vanilie
Retete Recente
Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...
Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! &nb ...
Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...
Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Mod de preparare Ciocolata albă trebuie să fie de calitate, cu conținut mar ...
Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...
Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Mod de preparare Punți un bol de inox ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *