PREPARARE
10Gatire
10Timp total
20Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERT- -250 g mascarpone
- -500 ml smântână pentru frișcă
- -200 g zahăr
Crema de mascarpone este o rețetă rapidă, fiind o cremă foarte fină care merge perfect la torturi și prăjituri. Combinația cu fructele este genială. Încercați-o și voi. Mult spor!
Mod de prepararePuneți toate ingredientele într-un vas și mixați până obțineți o cremă. Pentru început vom mixa la viteză medie, după vom mări viteza. În această cremă puteți pune nutella, cacao, fulgi de cocos, etc.
ATENTIE! Smântâna pentru frișcă să fie rece, iar mascarponele la temperatura camerei.
Vezi rețeta video mai jos:

Recenzii (16)
Recenzii
Retete recomandate
- -450 ml smântână pentru frișcă
- -450 gr ciocolată 50 % cacao
- -120 gr zahăr
- -20 gr unt
- – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)
- -75 g apă
- -10 g gelatină
- -150 g zahăr
- -150 g glucoză lichidă
- -150 g ciocolată albă
- -150 g lapte condensat
- -colorant alimentar la alegere
- -150 g fulgi de cocos
- -720 ml lapte
- -9 gălbenușuri
- -150 g zahăr
- -75 g amidon de porumb
- -180 ml lapte condensat
- -90 ml zeamă de lămâie
- -coaja de la o lămâie
- -6 gălbenușuri
- -100 g zahăr
- -500 ml lapte
- -40 g amidon de porumb
- -2 lingurițe esență de vanilie
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *