Cheesecake Kinder Bueno, foarte cremos și extrem de bun! Vă recomand cu drag să încercați aceastp rețetă delicată și cu siguranță veți face impresie bună la orice ocazie. Nu este greu de realizat, trebuie doar multă atenție și voie bună. Cum se spune mereu, orice mâncare/prăjitură este mai bună dacă este făcută din dragoste, deci luați aminte și dați tot ce-i mai bun, pentru a-i surprinde pe cei dragi. Mult spor!
IngredienteBlat:
- -200 g biscuiți simplii
- -100 g unt cu 82% grăsime
- -10 g cacao
Cremă:
- -250 g ciocolată kinder
- -500 ml cremă de brânză Philadelphia
- -400 ml smântână pentru frișcă
- -8 batoane de napolitane cu ciocolată kinder
- -100 gr zahăr pudră
- -1 lingurița de esență de vanilie
Glazură:
- -150 ml smântână pentru frișcă
- -150 g de ciocolată cu lapte
- -30 g de unt
- -120 ml de smântână pentru frișcă
- -30 g zahăr pudră
- -4 batoane de napolitane cu ciocolată
- -bombonele de ciocolată – trei culori
- -50 g de ciocolată neagră topită
Mod de preparare blat cheesecake Kinder Bueno:
Începem prin a zdrobi biscuiții. Eu am folositi un aparat, însă voi dacă nu aveți, îi puteți băga într-o pungă și îi zdrobiți cu ajutorul unui sucitor. Adăugăm cacao peste biscuiți și untul, pe care l-am topit în cuptorul cu microunde, iar apoi omogenizăm bine.
Turnăm compoziția de biscuiți într-o tavă (eu am folosit una detașabilă, cu diametrul de 25 cm), iar cu ajutorul unui pahar nivelăm bine și dăm tava la frigider, timp în care ne vom ocupa de cremă.
Mod de preparare cremă:
Începem prin a tăia batoanele de napolitane, după care le rezervăm. Ciocolata kinder o topim în cuptorul cu microunde și o lăsăm să ajungă la temperatura camerei. Punem crema de brânză în bolul mixerului, cernem zahărul pudră peste ea, adăugăm esența de vanile și mixăm până se încorporează ingredientele.
Adăugăm smântâna pentru frișcă peste cremă, având grijă să nu depășim timpul de mixare. Când adăugăm ciocolata, crema nu trebuie să fie prea tare! Adăugăm ciocolata și omogenizăm. Adăugăm batoanele de napolitană și le încorporam cu ajutorul unei spatule. Turnăm crema peste blat și nivelăm bine.
Dăm tortul la frigider pentru 30 de minute, timp în care pregătim glazura.
Mod de preparare glazură:
Peste ciocolata ruptă bucățele, turnăm smântâna pentru frișcă și o topim în cuptorul cu microunde. La final adăugăm untul și omogenizăm bine. După ce glazura a ajuns la temperatura camerei, glazurăm tortul și îl lăsăm din nou la frigider, timp de 1 oră.
Decor:
Pentru decor am folosit duza numărul 2D, din setul cu 38 de duze Anyta Cooking din magazinul meu online. Am decorat tortul cu frișcă.
Mai avem nevoie de puțină ciocolată neagră topită, pentru a trage acele linii decorative, de bombonelele de ciocolată și bineînțeles, Kinder Bueno pentru a decora. Sper că v-a plăcut rețeta mea, iar dacă aveți întrebări mă găsiți pe pagina mea de Facebook, Anyta Cooking. Până la urmatoarea rețetă, vă doresc toate cele bune.
Vă las mai jos o poză cu o felie de cheesecake, ca să vedeți ce bine arată și să vă provoc să încercați și voi.
Puteți urmări și rețeta video de mai jos:

Recenzii (8)
Recenzii
Gianina
10-06-2020
Poti sa imi dai o idee ce blat as putea face la acest tort,in loc de biscuiti...vreau sa fie un tort aniversar si as prefera sa fie cu blaturi,sa folosesc doar crema de la el.o idee te rog,multumesc
Aurelia Rus
29-12-2019
Mi'ar trebui vreo doua saptamani ca sa fac acest tort minumat dar si asa mi-e frica de cantar.
Anyta Cooking
27-04-2019
O sa intre in stoc peste 2 saptamani.
Monica
23-04-2019
forma din silicon este disponibila?
Mihaiela
06-03-2019
Felicitari ,esti tare talentata. Multumim pentru tot.
Lubița
06-03-2019
Mmmm acum chiar voi sta cu gândul la această minunată prăjitură pentru că am probleme cu ingredientele!!
Adriana Craciun
05-03-2019
Buna,Anyta! Multumesc pt reteta!! O voi incerca cu siguranta! Am o intrebare.. Blatul de biscuiti cum ar trebui sa fie? Cand am facut tortul Ferrero Rocher, blatul a iesit mai tare, ca o bomboana...cum ar trebui sa fie? Multumesc!
ZEGREAN HAJNAL
05-03-2019
Ca de fiecare data o adevarata capodopera , multumesc si chiar suntem incintate sa putem incerca o noua reteta de_ a ta
Retete recomandate
Retete Recente
Tort cu cremă de zahăr ars și mere, o combinație absolut minunată, trebuie sa incercati neaparat! Ingrediente pt Caramel: -200 grame zahăr Ingrediente pt Strat de mere: -6 mere medii -30 grame un ...
Acest Cheesecake OREO este super delicios și foarte ușor de pregătit, fiindcă nu are multe ingrediente și se prepară fără coacere. Mult spor! Ingrediente Blat: -250 g biscuiți oreo -50 ...
Cheesecake fără coacere cu afine, un cheesecake super cremos, delicios și fără gelatină! Acest cheesecake fără coacere cu ciocolată albă, afine și cremă de zmeură se pregateste foarte usor, este numai ...
Cheesecake cu lămâie fără coacere, unul dintre cele mai bune pe care l-am gustat până acum. Conține o compoziție cremoasă, usoară, dulce-acrisoară si cu multe fructe gustoase. Copiilor le- ...
Blat de tort pufos cu vanilie, ce poate fi folosit la o varietate largă de torturi. Dacă încercați această rețetă veți avea parte de un rezultat uimitor, blatul fiind înalt și cu o textură ...
Tort trio de ciocolată este alcătuit din 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte și albă. Este o rețetă delicioasă și rapidă, nefiind nevoie de cvoacere. Mai este cunoscută și ca: Trei Ciocolate, Trei ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *