Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cheesecake Kinder Bueno Cremos

Data:15-02-2019

Postat de Anyta Cooking

Cheesecake Kinder Bueno, foarte cremos și extrem de bun! Vă recomand cu drag să încercați aceastp rețetă delicată și cu siguranță veți face impresie bună la orice ocazie. Nu este greu de realizat, trebuie doar multă atenție și voie bună. Cum se spune mereu, orice mâncare/prăjitură este mai bună dacă este făcută din dragoste, deci luați aminte și dați tot ce-i mai bun, pentru a-i surprinde pe cei dragi. Mult spor!

Ingrediente

Blat:

  • -200 g biscuiți simplii
  • -100 g unt cu 82% grăsime
  • -10 g cacao

Cremă:

  • -250 g ciocolată kinder
  • -500 ml cremă de brânză Philadelphia
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -8 batoane de napolitane cu ciocolată kinder
  • -100 gr zahăr pudră
  • -1 lingurița de esență de vanilie

Glazură:

  • -150 ml smântână pentru frișcă
  • -150 g de ciocolată cu lapte
  • -30 g de unt

Carte Decor:

  • -120 ml de smântână pentru frișcă
  • -30 g zahăr pudră
  • -4 batoane de napolitane cu ciocolată
  • -bombonele de ciocolată – trei culori
  • -50 g de ciocolată neagră topită
Mod de preparare

Mod de preparare blat cheesecake Kinder Bueno:

Începem prin a zdrobi biscuiții. Eu am folositi un aparat, însă voi dacă nu aveți, îi puteți băga într-o pungă și îi zdrobiți cu ajutorul unui sucitor. Adăugăm cacao peste biscuiți și untul, pe care l-am topit în cuptorul cu microunde, iar apoi omogenizăm bine.

Turnăm compoziția de biscuiți într-o tavă (eu am folosit una detașabilă, cu diametrul de 25 cm), iar cu ajutorul unui pahar nivelăm bine și dăm tava la frigider, timp în care ne vom ocupa de cremă.

Mod de preparare cremă:
Începem prin a tăia batoanele de napolitane, după care le rezervăm. Ciocolata kinder o topim în cuptorul cu microunde și o lăsăm să ajungă la temperatura camerei. Punem crema de brânză în bolul mixerului, cernem zahărul pudră peste ea, adăugăm esența de vanile și mixăm până se încorporează ingredientele.

Adăugăm smântâna pentru frișcă peste cremă, având grijă să nu depășim timpul de mixare. Când adăugăm ciocolata, crema nu trebuie să fie prea tare! Adăugăm ciocolata și omogenizăm. Adăugăm batoanele de napolitană și le încorporam cu ajutorul unei spatule. Turnăm crema peste blat și nivelăm bine.

Dăm tortul la frigider pentru 30 de minute, timp în care pregătim glazura.

Mod de preparare glazură:
Peste ciocolata ruptă bucățele, turnăm smântâna pentru frișcă și o topim în cuptorul cu microunde. La final adăugăm untul și omogenizăm bine. După ce glazura a ajuns la temperatura camerei, glazurăm tortul și îl lăsăm din nou la frigider, timp de 1 oră.

Decor:
Pentru decor am folosit duza numărul 2D, din setul cu 38 de duze Anyta Cooking din magazinul meu online. Am decorat tortul cu frișcă.

Mai avem nevoie de puțină ciocolată neagră topită, pentru a trage acele linii decorative, de bombonelele de ciocolată și bineînțeles, Kinder Bueno pentru a decora. Sper că v-a plăcut rețeta mea, iar dacă aveți întrebări mă găsiți pe pagina mea de Facebook, Anyta Cooking. Până la urmatoarea rețetă, vă doresc toate cele bune.

Vă las mai jos o poză cu o felie de cheesecake, ca să vedeți ce bine arată și să vă provoc să încercați și voi.

Puteți urmări și rețeta video de mai jos:

Carte

Recenzii (8)

Recenzii

Gianina

10-06-2020

Poti sa imi dai o idee ce blat as putea face la acest tort,in loc de biscuiti...vreau sa fie un tort aniversar si as prefera sa fie cu blaturi,sa folosesc doar crema de la el.o idee te rog,multumesc

Aurelia Rus

29-12-2019

Mi'ar trebui vreo doua saptamani ca sa fac acest tort minumat dar si asa mi-e frica de cantar.

Anyta Cooking

27-04-2019

O sa intre in stoc peste 2 saptamani.

Monica

23-04-2019

forma din silicon este disponibila?

Mihaiela

06-03-2019

Felicitari ,esti tare talentata. Multumim pentru tot.

Lubița

06-03-2019

Mmmm acum chiar voi sta cu gândul la această minunată prăjitură pentru că am probleme cu ingredientele!!

Adriana Craciun

05-03-2019

Buna,Anyta! Multumesc pt reteta!! O voi incerca cu siguranta! Am o intrebare.. Blatul de biscuiti cum ar trebui sa fie? Cand am facut tortul Ferrero Rocher, blatul a iesit mai tare, ca o bomboana...cum ar trebui sa fie? Multumesc!

ZEGREAN HAJNAL

05-03-2019

Ca de fiecare data o adevarata capodopera , multumesc si chiar suntem incintate sa putem incerca o noua reteta de_ a ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: