Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Blat de tort pufos de cacao

Data:09-06-2018

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

15

Gatire

5

Timp total

20

Bucatarie

Romaneasca

PORTII

0

FEL

crema

Vă recomand rețeta mea pentru un blat de tort pufos de cacao. Nu durează mult și are o delicatețe aparte. Se poate decora în orice fel doriți. Mult spor!

Ingrediente
  • -10 ouă
  • -10 linguri de zahăr
  • -8 linguri făină
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri cacao
Mod de preparare

Bateți albusurile cu praful de sare și zahărul, până devin o spumă lucioasă. Adăugați gălbenușurile, esența de vanilie și le încorporați cu o spatulă. Apoi se adaugă făina, împreuna cu praful de copt si praful de cacao, iar la final turnați uleiul.

Într-o tava cu diametrul 26 cm turnati compozitia si o dați la cuptor la 150 de grade, timp de 50 de minute. Nu deschideti cuptorul deloc! Odată trecute cele 50 de minute, închideți cuptorul și lăsați blatul acolo până se răcește.

Cu siguranță v-a ieșit un blat pufos și delicios, numai bun pentru decorat! Vă doresc poftă bună! Cu drag, Anyta!

Puteți urmări rețeta video mai jos:

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: