Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Blat de tort pufos de cacao

Data:09-06-2018

Postat de Anyta Cooking

Vă recomand rețeta mea pentru un blat de tort pufos de cacao. Nu durează mult și are o delicatețe aparte. Se poate decora în orice fel doriți. Mult spor!

Ingrediente
  • -10 ouă
  • -10 linguri de zahăr
  • -8 linguri făină
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri cacao
Carte Mod de preparare

Bateți albusurile cu praful de sare și zahărul, până devin o spumă lucioasă. Adăugați gălbenușurile, esența de vanilie și le încorporați cu o spatulă. Apoi se adaugă făina, împreuna cu praful de copt si praful de cacao, iar la final turnați uleiul.

Într-o tava cu diametrul 26 cm turnati compozitia si o dați la cuptor la 150 de grade, timp de 50 de minute. Nu deschideti cuptorul deloc! Odată trecute cele 50 de minute, închideți cuptorul și lăsați blatul acolo până se răcește.

Cu siguranță v-a ieșit un blat pufos și delicios, numai bun pentru decorat! Vă doresc poftă bună! Cu drag, Anyta!

Puteți urmări rețeta video mai jos:

Carte

Recenzii (10)

Recenzii

Anyta Cooking

21-08-2018

Cu placere ,sa va fie de folos,pupici!

Anyta Cooking

21-08-2018

Saptamana asta incepem livrarile!

Anyta Cooking

28-07-2018

Inca putin,la sfarsitul lui august ajung

Anyta Cooking

28-07-2018

Cu mare drag Hajni

Anyta Cooking

10-07-2018

Multumesc

Toma Tantica

08-07-2018

Recomand acest blat ,mi-a iesit perfect

Anyta Cooking

06-07-2018

In curand ,nu mai este mult ;)

Iulica

05-07-2018

Abia astept comanda, mai am de asteptat insa.

Anyta Cooking

03-07-2018

Cu mare drag

HAJNAL ZEGREAN

28-06-2018

Multumesc mult pentru duzele pt ornat si...pt inca multe retete delicioase .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: