Grid star text-message

Cremă de zahăr ars

Data:06-01-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

20

Gatire

60

Timp total

80

Bucatarie

Românească

PORTII

8
  • -1 l lapte
  • -8 ouă
  • -7 linguri zahăr
  • -5 linguri zahăr pentru caramelizat
  • -2 plicuri zahăr vanilat

Cu aceasta rețetă de cremă de zahăr ars cu siguranță nu vei da greș! O fac mereu în acest mod și iese de fiecare dată foarte delicioasă! Încearc-o și tu și lasă-mi în comentarii părerea ta. Mult spor!

Mod de preparare

Pentru început eu caramelizez zahărul pe foc și îl dau de jur împrejurul oalei (am folosit o tavă de cozonac). Apoi încălzesc laptele. Bat foarte bine ouăle cu zahărul si zahărul vanilat. După adaug laptele, mai bat compozitia 2 minute și apoi o pun în tava cu zahărul caramelizat.

Voi pune tava cu compoziția de cremă de zahăr ars, intr-o altă tava mai mare cu apă caldă și le voi da la cuptor la temperatura de 165 de grade, pentru aproximativ o oră. Voi lăsa apoi crema la rece, timp de aproximativ 2 ore, după o voi răsturna pe un platou.

Poftă bună! Așa-i că arată delicios?

Pentru mai multe rețete delicioase și creative, vă invit să vă abonați la canalul meu de Youtube și totodată mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook. Dacă doriți produse de calitate superioară la un preț avantajos, vă sugerez să accesați magazinul meu online și nu veți fi dezamăgiți. O zi frumoasă vă doresc! Vă îmbrățișez cu drag!

Puteți urmări mai jos și rețeta video:

Carte

Recenzii (25)

Recenzii

AnytaCooking

31-07-2020

Pupici!!

Rodica

26-07-2020

Si eu fac aceasta reteta dar,o coc direct in cuptor nu o pun intrun vas cu apa.O sa incerc si reteta aceasta.Multumesc !

25-07-2020

Delicios

25-07-2020

Toate sînt foarte bune

25-07-2020

Eu am facu

25-07-2020

arată super o să o prepar

SAGIDE MEHMET

13-05-2020

Da imi place foarte mult si va doresc mult succes.

11-05-2020

Delicioasa! Am reușit și eu sa o fac ✌️✌️

10-05-2020

De cand ma pregatesc sa incerc aceasta reteta,cred ca e timpul...arata atat de bine....

Iacob

10-05-2020

Exact asa o fac si eu numai ca nu am folosit tava de cozonac . O idee excelenta. Multumesc Anunță.

10-05-2020

Este periculos de buna, nu te opresti din mâncat.

10-05-2020

Arata super

Muntean-Bogdan Carmen

07-09-2019

Foarte frumos ,mulțumesc ptr.retetele pe care le postati.

Gradinariu Georgeta

24-03-2019

Cum pot avea setul de ornat torturi cel mai buon eu sint in Italia il pot avea si pot sa-l platesc cind primesc pachetul?

Neatu Livia

24-03-2019

Crema este suoerrrrr!

Zaharia Viorica

24-03-2019

O faceam si eu in tinerete pentru copii... Acum o sa o fac cu placere pentru nepoti. Multumesc mult pentru retete!

Maia

26-01-2019

Crema este foarte delicioasa

Maia

26-01-2019

Este foarte delicioasa

Anyta Cooking

22-01-2019

da da

María stefan

21-01-2019

Sint perfect retetele tele imi place f. mult am sa Le incerc pe toate

Elena Vlaicu

20-01-2019

Imi place f mult această rețetă de crema de zahar ars mai ales cum arata după ce a fost terminată Felicitări!

Todor maria

20-01-2019

Ador retetele

Todor maria

20-01-2019

Îmi place

Elena

18-01-2019

Foarte delicios ❤️

carmen

11-01-2019

mege si in tava de sticla?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

NEGRESĂ PUFOASĂ cu CREMĂ DE VANILIE

Blat:

  • – 5 ouă
  • – 200 gr ciocolata cu lapte
  • – 270 gr unt topit
  • – 200 gr faina
  • – 30 gr Cacao
  • – 100 gr zahar
  • – 10 gr praf de copt
  • – varf cutit sare

Crema de Vanilie:

  • – 500 ml lapte
  • – 100 gr zahar
  • – 40 gr amidon de porumb
  • – 6 galbensuri
  • – 2 lingurite esenta de vanilie

Glazura de Ciocolata Alba:

  • – 150 gr ciocolata alba pt glazuri ( candy melts )
  • – 80 gr frica lichida
  • – 50 gr unt

Vezi reteta
Nuci umplute cu cremă de ciocolată - Anyta Cooking

Coji de nuci:

  • – 200 gr unt 82% grăsime
  • – 600 gr făină
  • – 4 ouă
  • – 3/4 linguri zahar
  • – vârf cuțit de sare
  • – coaja de la 1 lămâie

Cremă:

Vezi reteta
Negresă cu Nuci și Nutella - Anyta Cooking

Blat negresă:

  • 300 gr făină
  • 2 ouă
  • 50 gr cacao pudră
  • 120 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 240 ml lapte
  • 220 gr nuci bucăți

Decor:

  • 250 gr nutella
  • căpșuni
  • ciocolată

Vezi reteta
Eclere - Anyta Cooking

Coji:

  • -250 ml apă
  • -150 ml ulei
  • -1 praf de sare
  • -200 g făină
  • -5 ouă

Cremă de vanilie:

  • -12 galbenușuri
  • -200 gr. zahăr
  • -1 litru de lapte
  • -80 gr. amidon de porumb
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -200 g smântână pentru frișcă (se bate și se amestecă cu cremă de vanilie rece)
  • – 50 g zahăr

Glazură:

  • -200 g ciocolată
  • -100 g frișcă lichidă

Vezi reteta
Prăjitura Amandină - Anyta Cooking

Blat:

  • – 6 ouă
  • – 1/2 linguriță sare
  • – 150 g zahăr
  • – 40 ml apă
  • – 40 ml ulei
  • – 200 g de făină
  • – 3 linguri de praf cacao
  • – 1 linguriță praf de copt
  • – 1 lingură esență de vanilie

Cremă: (Ganache de ciocolată)

Sirop:

  • – 400 ml apă
  • – 2 linguri praf de cappuccino
  • – 5 ml esență rom
  • – 8 linguri de zahăr

Glazură:

  • – 150 g ciocolată amăruie
  • – 150 ml frișcă lichidă
  • – 30 g unt

Decor:

  • – 150 ml smântână pentru frișcă
  • – 1 lingură praf cacao
  • – 50 g zahăr

Vezi reteta
Prăjitură cu foi (cacao și cremă de vanilie) - Anyta Cooking

Foi:

  • – 1 ou
  • – 3 linguri de miere
  • – 150 g zahăr
  • – 2 linguri lapte
  • – 1/2 plic praf de copt
  • – 50 g unt
  • – 2 linguri cacao
  • – 350 g făină
  • – 100 g biscuiți (aproximativ)
  • – un pahar de lapte

Cremă de vanilie:

  • – 6 gălbenușuri
  • – 100 g zahăr
  • – 500 ml lapte
  • – 40 g amidon
  • – 2 linguri esență de vanilie
  • – 300 gr unt (de la temperatura camerei, care se amestecă cu crema de vanilie când e rece)

Glazură de ciocolată:

Vezi reteta

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Cozonac Pufos cu Smantana si Cacao

Salvează acum această rețetă de cozonac pufos cu smântână, nucă, cacao și rahat dulce! Această rețetă în opinia mea este cea mai bună, cozonacii ies foarte pufoși, aromați, se rup f ...

Vezi reteta
PRĂJITURĂ KRANTZ CU NUCI - ANYTA COOKING

Prajitura Krantz cu nuci este usor de pregatit, are blaturi de bezea cu nucă măcinată, o crema de gălbenușuri cu unt și vanilie, iar deasupra un krantz delicios (nuci caramelizate). Este un deliciu ap ...

Vezi reteta
Prajitură RozAnyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking este o prajitură specială, răcoritoare și se topește în gură. Într-o dimineață m-am trezit si mă uitam spre cer din camera mea și ...

Vezi reteta
Prăjitura CARAMELINA cu ciocolată și caramel by Anyta Cooking

Prăjitura Caramelina, o savoare de nedescris! Această prăjitură rafinată a luat naștere din iubire față de dulce, întotdeauna am adorat caramelul, iar soțul meu ciocolata. Atunci am zis să &icir ...

Vezi reteta
RULOURI CU CREMĂ DE VANILIE - Anyta Cooking

Rulouri cu cremă de vanilie, o bunătate de pe vremea bunicii! Acestea se fac dintr-un aluat crocant, cornetele putând fi umplute cu diferite creme dulci după preferința fiecăruia (de vanilie, ci ...

Vezi reteta
Prajitură cu brânză dulce și cacao - Anyta Cooking

Prăjitura cu brânză dulce și cacao este un adevărat deliciu. Aceasta are glazură de ciocolată și o textură foarte cremoasă. Parfumul ei dulce, cu note de cacao și coajă de portocale, mă face să ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

- 13%

Blue Polished Choco M

35.50 Lei
31.00 lei

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: