Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolata Irca

Cumpara ciocolata Irca si bucura-te de cele mai importante avantaje pe care aceasta ti le ofera atunci cand vrei sa obtii cele mai interesante elemente decorative pentru torturile si pentru prajiturile tale. Acest produs este usor de prelucrat si de manevrat astfel incat sa poti obtine cu usurinta formele dorite. Pentru prajituri si torturi  Ciocolata Irca este disponibila in mai multe forme, dimensiuni, texturi si arome, astfel incat tu sa poti alege varianta potrivita pentru tine, in functie de desertul pe care vrei sa il prepari. Poti cumpara acum Irca de la Anyta Cooking atat sub forma de cipsuri si bucati  intregi pe care sa le poti prelucra, cat si sub forma de orez expandat glazurat, sub forma de pasta cu ajutorul careia sa acoperi gogosile sau alte deserturi sau sub forma de sfere mici din cereale invelite in ciocolata alba. Stabila la temperaturi mari Ciocolata termostabila este acel produs care cu ajutorul unei retete speciale, contine mai putin unt de cacao, astfel incat  sa reziste foarte bine la temperaturi ridicate. Aceasta vedeta a ciocolatelor menajere este potrivita in special pentru acele deserturi care trebuie sa fie coapte. Irca propune o gama diversificata de produse termostabile din care le poti alege pe cele preferate, astfel incat sa obtii rezultate favorabile de fiecare data.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: