Grid star text-message

Ciocolata Neagra 70.5% Recipe 70-30-38, 2,5kg - Callebaut®

Ciocolata Neagra 70.5% Recipe 70-30-38, 2,5kg - Callebaut®

Cod produs: 70-30-38-E4-U71

In stoc ( doar 3 bucati ramase )
296.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182

Ciocolată Neagră 70.5% Recipe 70-30-38 – Callebaut® (2,5 kg) este alegerea perfectă pentru profesioniștii și pasionații de cofetărie. Cu un conținut ridicat de cacao (70,5%) și o aromă intensă, echilibrată, această ciocolată premium belgiană se topește uniform și oferă rezultate de calitate în orice rețetă.

Beneficii:

  • Gust intens de ciocolată neagră, cu note echilibrate și profunde.

  • Conținut de cacao 70,5%, ideal pentru deserturi rafinate.

  • Ușor de topit și procesat, perfectă pentru glazuri, creme, mousse-uri sau bomboane.

  • Calitate profesională, utilizată în cofetării și patiserii din întreaga lume.

  • Ambalaj de 2,5 kg, potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionați de cofetărie.

Ciocolata Neagra 70.5% Recipe 70-30-38, 2,5kg - Callebaut® - Anyta Cooking

Ciocolata Neagra 70.5% Recipe 70-30-38, 2,5kg - Callebaut®

296.00 Lei

Ciocolata Neagră 70.5% Recipe 70-30-38 – 2,5 kg – Callebaut® este alegerea preferată a cofetarilor și ciocolatierilor profesioniști datorită aromei intense de cacao și a echilibrului perfect între amărui, dulce și note fructate subtile. Realizată din boabe de cacao de cea mai bună calitate, această ciocolată premium are o textură fină și o fluiditate ideală pentru o gamă largă de preparate.

Caracteristici:

  • Brand: Callebaut® – Belgium

  • Tip: Ciocolată neagră premium

  • Conținut cacao: 70.5%

  • Rețeta: 70-30-38 (profil intens și echilibrat)

  • Ambalaj: pungă de 2,5 kg

Avantaje:

  • Gust intens și bogat de cacao pură

  • Fluiditate optimă pentru praline, glazuri, ganache, mousse, creme sau biscuiți

  • Potrivită pentru cofetării, patiserii și bucătării profesionale

  • Se topește uniform și oferă un finisaj lucios, perfect pentru decoruri și glazuri

Mod de utilizare:

Se topește la bain-marie sau în cuptor cu microunde la temperatură joasă, amestecând ușor până se obține o textură omogenă. Ideală pentru turnarea pralinei, realizarea de figurine, acoperirea prăjiturilor și torturilor, dar și pentru creme, mousse-uri sau sosuri de ciocolată.

Recenzii (1)

Recenzii

Poiana Fanica

02-06-2022

Foarte buna! Recomand.

Produse recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: