Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolată Aromă CAPSUNI-2,5 Kg-Callebaut

Ciocolată Aromă CAPSUNI-2,5 Kg-Callebaut

Cod produs: STRAWBERRY-E4-U70

In stoc ( doar 3 bucati ramase )
214.50 Lei
  • Producator: Callebaut

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Ciocolată Aromă CAPSUNI-2,5 Kg-Callebaut

Ciocolată Aromă CAPSUNI-2,5 Kg-Callebaut

214.50 Lei
Ciocolata alba cu aroma si culoare de capsuni.

Culoarea si aroma deserturilor tale cu Strawberry Callets ™, facute cu ciocolata alba cu aroma de capsuni Callebaut® Belgian combina un gust cremos de caramel cu o aroma evidenta de capsuni.

Cu fluiditatea sa  standard (3 picaturi), puteti folosi Strawberry Callets ™ pentru aceeasi varietate de aplicatii ca si ciocolatele traditionale Callebaut. Puteti adauga detalii colorate la figurinele goale si la praline sau puteti crea decoratiuni colorate pentru prajituri si deserturi. De asemenea este minunata pentru a aroma cremele, mousses-urile si umpluturile de patiserie cu un twist de capsuni.

Topirea, temperarea si racirea functioneaza exact la fel ca la ciocolatele Callebaut clasice de culoare alba.

Strawberry Callets ™ sunt realizate cu culori 100% fara AZO.

Aceasta ciocolata este recomandata pentru: turnarea in forme, prajituri, Inghetata, sculpturi de ciocolata, ganaj, decorarea torturilor.

Aceasta ciocolata poate fi folosita si la fantana de ciocolata cu un adaos de unt de cacao de 5-10%.

Ingrediente: zahar, unt de cacao 30%, LAPTE praf integral, emulsificator: lecitina din SOIA, colorant: E120, aroma naturala de vanilie.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: