Mamaliga in straturi,cu cascaval și cârnați,încă o mancare care ma duce cu gândul spre copilarie,mai jos va las lista ingredientelor.
Ingrediente:
pentru mamaliga:
1 l apa
600 g malai
1/2 lingurita sare
pentru umplutura:
3 carnati de casa, din carne de porc
350 gr cascaval
50 ml ulei.
Mod de preparare:
Hai sa-ti arat cum fac eu mamaliga cu branza si carnati ca la mama acasa.
Am pus apa la fiert impreuna cu sarea, iar cand aceasta incepe sa fiarba, adaugam faina de malai amestecand cu un tel incontinuu.
Intr-un vas de iena punem un rand de mamaliga, iar cu lingura inmuiata in ulei, intindem bine si continuam tot asa pana cand umplem vasul cu 4 straturi de mamaliga.
Pe ultimul strat asezam din nou carnati, cascaval si dam in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute aproximativ. Un adevarat deliciu.
Inca o mancare care mi-aduce cu drag aminte de copilarie.
Se serveste cand este calda, iar daca s-a racit o puteti servi cu lapte fierbinte. Mama, un deliciu!
Salveaza reteta si urmareste Anyta Cooking pentru mai multe retete.
Pana la urmatoarea reteta, toate cele bune, fiti binecuvanteati. Pa, pa!
Intreaga reteta poate fi urmarita aici :

Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Bună! Bine ai venit în bucătăria mea! O să facem o rețetă de mâncare super delicioasă și anume ardei umpluți cu carne și orez. Această rețetă o am de la mama și îmi place tar ...
Aripioare crocante stil KFC, cine le poate rezista? În zilele noastre, mulți dintre noi mai bine aleg un restaurant Fast-Food, în loc să-și găsească timp de gătit acasă. Sunt foarte popula ...
Rețeta de pulpă de miel la cuptor cu cartofi are o delicatețe aparte, fiind o rețetă cu care nu veți da greș. Încercați și voi să preparați pulpa de miel în acest mod, deoarece carnea răm& ...
Mod de preparare Vom spăla puiul bine, apoi îl lăsăm să se scurgă de apă 15 minute. Într-o farfurie am pus uleiul și toate celalalte ingrediente după gust. Am uns puiul peste tot cu compo ...
Paella cu fructe de mare, o rețetă demențială! Soțul meu obișnuiește să o facă, el fiind expert în orezuri. Nu mă pot sătura de această savoare. Recomand cu drag să încercați! Mult spor! ...
Retete Recente
Mod de preparare: 1. Sparge ouăle într-un bol și bate-le bine cu o furculiță. 2. Adaugă brânza sfărâmată cu mâna sau răzuită, după gust. 3. Încinge o tigaie an ...
Instrucțiuni: 1. Fierberea pastelor: Fierbe tagliatellele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până devin al dente. După ce sunt fiert ...
Sarmale in oala de lut. Ingrediente: 600 gr carne de porc 600 gr carne de vita 200 gr orez 150 gr pasta de rosii 2 cepe mari Sare Piper Condimente pentru sarmale Cimbru 750 gr bulion 3 foi ...
Fasole scăzută cu cârnați, o mâncare delicioasă, ieftină și la îndemâna oricui. Ingrediente: 500 g cârnați afumați 500 g fasole boabe uscată 1 ceapă mare 2-3 căței ...
Ciuperci în sos de usturoi, încă un fel de mâncare care dispare din farfurie în doar 5 minute. Trebuie neapărat să încercați și voi! Mai jos vă las lista ingredientelor. ...
Mamaliga in straturi,cu cascaval și cârnați,încă o mancare care ma duce cu gândul spre copilarie,mai jos va las lista ingredientelor. Ingrediente: pentru mamaliga: 1 l apa 6 ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *