Fasole scăzută cu cârnați, o mâncare delicioasă, ieftină și la îndemâna oricui.
Ingrediente:
500 g cârnați afumați
500 g fasole boabe uscată
1 ceapă mare
2-3 căței de usturoi
2 morcovi
1 rădăcină de păstârnac
1 rădăcină de pătrunjel
Ulei
Sare, piper
4 foi de dafin
500 ml suc de roșii
Apă cât să acoperim
1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Haideți să pregătim împreună o fasole scăzută cu cârnați afumat ca la mama acasă.
Se pregătește foarte ușor și este super delicioasă!
Într-o oală punem puțin ulei, adăugăm toate legumele și le călim, apoi adăugăm fasolea care am ținut-o la înmuiat peste noapte și am opărit-o.
Turnăm peste fasole sosul de roșii, apa, câteva foi de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cam o ora aproximativ la foc mediu pana cand fasolea este fiarta.
La final adaugam carnațul prajit pe ambele parti, usturoiul razuit, o mana de patrunjel verde si gata!
Uite asa am obtinut o mancare de fasole scazuta cu carnați super delicioasa si apetisanta.
Daca ti-a placut reteta, salveaza-o pentru a o avea la indemana, distribui-o cu prietenii si urmareste Anita Cooking pentru mai multe retete delicioase. Fiti binecuvantati! Pa, pa!
Reteta video o puteti urmari aici:

Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
- 1 ou
- 1 linguriță piper
- 2 lingurițe praf de ustruroi
- 2 lingurițe boia dulce
- 1 linguriță chimion
- sos picant (după gust)
- 250 ml lapte
- sare (după gust)
- 1/2 lămâie – zeamă de lămâie
- 1.5 kg aripioare
- 400 g făină
- 1 linguriță rozmarin
- 1 linguriță praf de usturoi
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță mărar
- 1 linguriță curry
- 1 linguriță boia dulce
- sare (după gust)
- piper (după gust)
- + alte condimente după preferințe
Ingrediente: (pentru 3-4 persoane)
- -1 pulpă de miel de aprox. 1 kg
- -3 sau 4 cartofi medii
- -1 ceapă
- -2 capete de usturoi
- -1 pahar de vin alb
- -1 pahar de ulei de măsline
- -1 pahar de apă
- -sare
- -piper negru
- -1 pui de 2 kg
- -ulei (aproximativ 100 ml)
- -sucul de la o lămâie
- -piper
- -boia
- -sare
- -vegeta
- -rozmarin
Retete Recente
Mod de preparare: 1. Sparge ouăle într-un bol și bate-le bine cu o furculiță. 2. Adaugă brânza sfărâmată cu mâna sau răzuită, după gust. 3. Încinge o tigaie an ...
Instrucțiuni: 1. Fierberea pastelor: Fierbe tagliatellele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până devin al dente. După ce sunt fiert ...
Sarmale in oala de lut. Ingrediente: 600 gr carne de porc 600 gr carne de vita 200 gr orez 150 gr pasta de rosii 2 cepe mari Sare Piper Condimente pentru sarmale Cimbru 750 gr bulion 3 foi ...
Fasole scăzută cu cârnați, o mâncare delicioasă, ieftină și la îndemâna oricui. Ingrediente: 500 g cârnați afumați 500 g fasole boabe uscată 1 ceapă mare 2-3 căței ...
Ciuperci în sos de usturoi, încă un fel de mâncare care dispare din farfurie în doar 5 minute. Trebuie neapărat să încercați și voi! Mai jos vă las lista ingredientelor. ...
Mamaliga in straturi,cu cascaval și cârnați,încă o mancare care ma duce cu gândul spre copilarie,mai jos va las lista ingredientelor. Ingrediente: pentru mamaliga: 1 l apa 6 ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *