Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă ganache de ciocolată

Data:18-01-2019

Postat de Anyta Cooking

Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este alegerea mea pricipală, atunci când doresc să umplu anumite prăjituri. Mult spor!

Ingrediente

  • -450 ml smântână pentru frișcă
  • -450 gr ciocolată 50 % cacao
  • -120 gr zahăr
  • -20 gr unt
  • – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)

Mod de preparare

Într-o oală pe foc puneți smântâna pentru frișcă. Când aceasta dă în clocot, adăugați zahărul și ciocolata. Trageți apoi oala de pe foc și amestecați continuu până se topesc. Adăugați untul și amestecați energic. Lăsați crema la frigider peste noapte, sau cel putin 3 ore. Odată trecut acest timp, turnați smântâna pentru frișcă rece, peste ciocolată și mixati.

O să vă iasă o crema ganache de ciocolată super delicioasă! Salvați această rețeta, căci cu siguranță o să aveți nevoie de ea la o mulțime de prăjituri.

Dacă nu v-ați abonat încă la canalul meu de Youtube, vă invit să o faceți. Acolo veți găsi numeroase rețete care să vă inspire să gătiți cu drag și pasiune. Multă sănătate!

Puteți urmări mai jos rețeta video:

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: