PREPARARE
30Gatire
30Timp total
60Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
12FEL
DESERT- -3 banane
- -115 g miere
- -125 g iaurt de banane
- -180 gr făină
- -1 linguriță esență de vanilie
- -1 linguriță praf de copt
- -căpșuni
- -o ciocolată
- -2 ouă
Aceste brioșe cu banane, căpșuni și ciocolată sunt foarte gustoase și perfecte pentru micul dejun. Sper să vă placă și vouă. Spor la gătit!
Mod de prepararePentru început, vom pune bananele într-un bol și le vom zdrobi cu furculița. Adăugăm ouăle și amestecăm. Punem apoi peste iaurtul, mierea, esența de vanilie și amestecăm cu o spatulă. Vom adăga făina și praful de copt, iar apoi vom amesteca cu un tel.
Vom turna compoziția într-o tavă pentru copt brioșe, iar deasupra lor vom presăra pe unele căpșuni, iar pe altele ciocolată. Dăm tava la cuptor la 170 de grade, pentru 25-30 de minute. Vom scoate brioșele și deasupra lor putem presăra zahăr pudră, acesta oferindu-le un aspect și mai deosebit. Acum aveți niște brioșe cu banane, căpșuni și ciocolată de invidiat. Așa-i că n-a fost greu? Poftă bună!
Dacă nu sunteți încă membru în grupul meu culinar, Rețete Culinare Împreună, atunci vă aștept cu drag! Puteți să postați imagini, rețete personalizate și totodată să lasați comentarii, astfel ne putem încuraja și inspira în voie, ca între gospodine. Multă sănătate!
Mai jos puteți accesa rețeta video:

Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Coji:
- -250 ml apă
- -150 ml ulei
- -1 praf de sare
- -200 g făină
- -5 ouă
Cremă de vanilie:
- -12 galbenușuri
- -200 gr. zahăr
- -1 litru de lapte
- -80 gr. amidon de porumb
- -1 linguriță esență de vanilie
- -200 g smântână pentru frișcă (se bate și se amestecă cu cremă de vanilie rece)
- – 50 g zahăr
Glazură:
- -200 g ciocolată
- -100 g frișcă lichidă
Aluat cornuri:
- 550 g făină
- 30 g drojdie proaspătă
- 100 g zahăr
- 250 ml lapte călduț
- 30 g unt
- coajă de lămâie
- 1 lingură de esență de vanilie
- 1 vârf cuțit de sare
- gem (de care doriți)
- zahăr pudră (decor)
Sirop de zahăr:
- 250 gr zahăr
- 120 ml de apă
- 100 g de unt topit
- 100 g de lapte condensat
- 100 g de mascarpone
- 300 g de fulgi de cocos
- 80 g de migdale
- 1 lingură de miere
- 70 g unt (grăsime 82%)
- 150 g zahăr pudră
- coajă de lămâie
- esență de lămâie
- 1 praf de sare
- 2 ouă
- 3 linguri suc de lămâie
- 1 linguriță praf de copt
- 270 g făină
- colorant alimentar (opțional)
- 200 gr făină
- 6 ouă
- 180 gr zahăr
- 2 linguri cacao
- 4 linguri ulei
- 1 praf de sare
- 1/2 linguriță esență de vanilie
- 1 praf de copt (opțional)
Retete Recente
Căpșuni învelite în ciocolată belgiană, ce poate fi mai delicios? Cauti o reteta pentru Valentine´s day? Vrei să-ți surpinzi persoana iubită cu ceva special, făcut cu mâinile t ...
Mucenici moldovenești cu nucă, rețeta pe care trebuie s-o încerci neapărat. Combinația de nucă și miere este foarte gustoasă. Sper săi vă placă la fel de mult și vouă. Mult spor! Mod de prepara ...
Turtă dulce de casă delicioasă! Cauți o rețetă de turtă dulce, care se va topi în gură? Ai mai jos rețeta perfectă! Nu-ți trebuie decât câteva ingrediente, formele speciale de Crăciu ...
Clătite cu brânză, o savoare de neuitat! Cu toții iubim clătitele și avem fel de fel de amintiri legate de mireasma acestora. Eu îmi aduc aminte cu drag de vremea când eram mici și a ...
Fursecurile cu ciocolată și nutella sunt extrem de delicioase. Sunt foarte aromate, cu un gust intens de nutella si ciocolată. Le putem consuma la micul dejun, alături de o ceașcă de lapte sau chiar l ...
Rahat de casă, o rețetă care a făcut furori în grupul culinar: Rețete Culinare Împreună-Anyta Cooking. Zeci de gospodine au încercat-o, iar apoi au postat poze cu reușita lor, fiind ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *