Cotlet de miel, cu mujdei, la cuptor, atât de simplu și bun!
Ingrediente:
-2 kg cotlet de miel
-Sare
-Piper
-1 legătură pătrunjel
-5 căței de usturoi (razuiți)
-1 lingură de unt
-100 ml ulei
Mod de preparare:
Am condimentat carnea cu sare și piper pe ambele părți și am prăjit-o pe ambele părți într-o lingură de unt, într-o tigaie încinsă.
Am așezat carnea într-o tavă tapetată cu foaie de copt și am uns fiecare bucată cu sosul de usturoi, pătrunjel și ulei.
Am dat tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de 5-10 minute pentru a rumeni carnea.
Și uite așa am obținut niște cotlete de miel super delicioase.
Se pot servi așa simplu sau alături de o garnitură de ciuperci, piure de cartofi, pilaf, cartofi prăjiți sau ce doriți voi.
Vă mulțumesc pentru vizualizare! Pupici! - Anyta
Puteti vedea reteta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *