PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
8FEL
DESERT- -60 g de zahăr
 - -400 g de biscuiți
 - -4 linguri cacao
 - -200 ml de lapte
 - -180 g fulgi de cocos
 - -170 g de unt (la temperatura camerei)
 - -100 g zahăr pudră
 - -1 linguriță esență de vanilie
 
Ruladă cu fulgi de cocos, un deliciu absolut! Fragedă și cu o savoare deosebită, pentru mine această ruladă este curcubeu pe cerul gurii! Poate că sunt subiectivă, deoarece ador fulgii de cocos, totuși puteți încerca și voi această rețetă rapidă și să-mi lăsați apoi părerea voastră în comentarii. Mult spor!
Mod de prepararePentru început, vom mixa untul cu zahărul pudră. Adăugăm esența de vanilie și 3 linguri de lapte. Continuăm să mixăm, adăugăm fulgii de cocos și omogenizăm. Într-un alt bol vom pune biscuiții gata zdrobiți, zahărul, cacao și laptele călduț. Vom omogeniza, iar apoi vom întinde această compoziție pe o folie de plastic. Înfășurăm compoziția și pe deasupra cu folie de plastic și o întindem cu ajutorul unul tel. Apoi descoperim foaia de cacao și punem crema de cocos deasupra. O acoperim din nou cu folie (pe deasupra cremei) și o vom rula strâns cu ajutorul acesteia. Vom da apoi rulada la rece, iar la servire o vom presăra cu cocos pentru un aspect plăcut. Poftă bună!
Mai jos puteți accesa rețeta video:
                        
                            Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Cea mai buna reteta de Negresa cu crema de vanilie, o rețetă simpla, traditionala si delicioasa!! Este o adevărată delicatesă în combinație cu crema de vanilie. Mod de preparare Negresă puf ...
Nuci umplute cu cremă de ciocolată este o reteta extraordinară. Dacă o încercați, vă vor ieși niste nuci fragede, pe care le puteți umple cu o cremă delicioasă și fină de ciocolată (ganache de c ...
Negresă cu Nuci si Nutella este un desert perfect pentru orice ocazie, fiind un adevărat răsfăț culinar . Blatul pufos, ușor crocant în combinație cu nucile, glazură cremoasă și căpșunile, sunt ...
Eclere delicioase, pufoase chiar la tine acasă! Cea mai bună rețetă de eclere, căci dacă vine vorba de eclere, cele făcute acasă sunt întotdeauna mai bune. Încercați rețeta și îmi ve ...
Prăjitura Amandină, cea mai bună prăjitură cu ciocolată! Încă din copilărie, gustul acestei prăjituri mă copleșește. Combinația blatului de cacao cu crema de ciocolată, siropul și glazura format ...
Prăjitura cu foi de cacao și cremă de vanilie poate fi preferata familiei voastre. Nu numai pentru că pentru că este o rețetă simplă, ci și pentru că e în același timp și foarte gustoasă. Aceast ...
Retete Recente
Salvează acum această rețetă de cozonac pufos cu smântână, nucă, cacao și rahat dulce! Această rețetă în opinia mea este cea mai bună, cozonacii ies foarte pufoși, aromați, se rup f ...
Prajitura Krantz cu nuci este usor de pregatit, are blaturi de bezea cu nucă măcinată, o crema de gălbenușuri cu unt și vanilie, iar deasupra un krantz delicios (nuci caramelizate). Este un deliciu ap ...
Prajitura Rozanyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking este o prajitură specială, răcoritoare și se topește în gură. Într-o dimineață m-am trezit si mă uitam spre cer din camera mea și ...
Prăjitura Caramelina, o savoare de nedescris! Această prăjitură rafinată a luat naștere din iubire față de dulce, întotdeauna am adorat caramelul, iar soțul meu ciocolata. Atunci am zis să &icir ...
Rulouri cu cremă de vanilie, o bunătate de pe vremea bunicii! Acestea se fac dintr-un aluat crocant, cornetele putând fi umplute cu diferite creme dulci după preferința fiecăruia (de vanilie, ci ...
Prăjitura cu brânză dulce și cacao este un adevărat deliciu. Aceasta are glazură de ciocolată și o textură foarte cremoasă. Parfumul ei dulce, cu note de cacao și coajă de portocale, mă face să ...
					
        							Noutati        						
            							Electrocasnice Bucatarie            							            						
            							Roboti de Bucatarie / Mixere cu Bol            							            						
            							Produse Marca Anyta Cooking            							            						
            							Ciocolata            							            						
            							Materii Prime pentru Prajituri si Torturi            							            						
            							Produse de Craciun            							            						
            							Dulciuri Artizanale Anyta Cooking            							            						
            							Friteuza cu Aer Cald            							            						
            							Coloranți non-alimentari            							            						
            							Coloranti Alimentari            							            						
            							Fondant Pasta de Zahar            							            						
            							Imagini Comestibile si Vafe            							            						
            							Discuri si Tavi Torturi            							            						
            							Figurine Tort            							            						
            							Toppere Tort            							            						
            							Lumanari Tort            							            						
            							Decupatoare            							            						
            							Tavi si Forme Copt            							            						
            							Ustensile Decorare            							            						
            							Suporturi Torturi            							            						
            							Materiale Ciocolata            							            						
            							Produse de Sezon            							            						
            							Ambalaje si Cutii            							            						
            							Materiale Flori            							            						
            							DIVERSE PRODUSE            							            						
                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *