PREPARARE
20Gatire
60Timp total
80Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
15FEL
PRINCIPAL- -250 ml apă călduță
- -15 gr ulei
- -20 gr drojdie proaspătă
- -500 g făină 000 (de Fuerza, dacă locuiți în Spania)
- -1 linguriță zahăr
- -1 praf de sare
- -1 pungă pentru copt
Pâine crocantă și rapidă, un miros ce te înnebunește mai ales dacă este fierbinte.
Nu cred că mă voi sătura vreodată de pâinea de casă, iar această rețetă rapidă are un succes garantat. Vă recomand să încercați și voi.
Mult spor!
Mod de Preparare
Mod de preparare aluat:
Eu am frământat cu robotul de bucătărie.
Modul de preparare este foarte foarte simplu.
Puneți apa calduță în bolul robotului, împreună cu drojdia, făina, uleiul, sarea și zahărul și frământați timp de 5 minute.
Scoateți aluatul, îi dați o forma rotundă, faceți 3 tăieturi deasupra aluatului și apoi presărați făină.
Mod de coacere pâine crocantă:
Ungeți punga pentru copt cu puțin ulei, băgați aluatul în ea și așezați pâinea în tava de la cuptor.
Cuptorul să fie rece, iar exact când bagați aluatul în cuptor, setați temperatura la 180 de grade, timp de 50 de minute (în funcție de cuptorul fiecăruia).
Poate vi se pare ceva mai neobișnuit, dar așa este rețeta. Încercați-o și nu o să vă pară rău. Aluatul dospește în cuptor.
Poftă bună! Vă îmbrățișez pe toți, cu drag, Anyta!

Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Retete Recente
Pâine crocantă și rapidă, un miros ce te înnebunește mai ales dacă este fierbinte. Nu cred că mă voi sătura vreodată de pâinea de casă, iar această rețetă rapidă are un ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *