Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Sirop de Glucoza – 1 kg – YKPACA

Sirop de Glucoza – 1 kg – YKPACA

Cod produs: 50161

Stoc epuizat
19.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: YKPACA

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Melasa este un produs natural de prelucrare a materiilor prime care conțin amidon din porumb și grâu. Melasa este o substanță dulce groasă, vâscoasă, foarte vâscoasă, incoloră, ușor gălbuie - un produs al zaharificării incomplete a amidonului. Este folosit în industria de cofetărie ca îndulcitor și anticristalizant pentru produsele de cofetărie.
Sirop de Glucoza – 1 kg – YKPACA

Sirop de Glucoza – 1 kg – YKPACA

19.00 Lei

Melasa de amidon acționează ca un ingredient de legătură și adaugă dulceață toppingurilor și umpluturii, sosurilor și dressing-urilor, este folosită pentru a face gustări dulci, produse de patiserie, caramele, precum și o bază cheie pentru decorarea produselor de cofetărie. Melasa de amidon este folosită pentru a crea picături de rouă decorative pe produsele din pastă de zahăr, pentru a crea o suprafață lucioasă a produselor, precum și pentru a lipi elemente mici de decorațiuni de cofetărie, stropi. Îmbunătățește textura produsului finit, crește durata de valabilitate a acestuia.

Compoziție: melasă 100%.

Cum se utilizează: utilizați conform rețetelor.

Valoare energetică (conținut caloric) 100 g de produs: 310,4 kсal.

Valoare nutrițională (alimentară) 100 g de produs: (conținut de carbohidrați) - 77,6 g.

Condiții de depozitare: depozitați în recipiente închise într-un loc ferit de lumina soarelui și precipitații, la o temperatură care să nu depășească +55 °С.

Dimensiunea sticlei: Ø40Н37

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: