Grid star text-message

Perle / Perlute din zahar - Soft Pearl Mix - CRAZY IN LOVE - 80 GR - Funcakes

Perle / Perlute din zahar - Soft Pearl Mix - CRAZY IN LOVE - 80 GR - Funcakes

Cod produs: F53760

In stoc
26.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182

Mixul de Perle Moi FunCakes oferă torturilor, brioșelor și prăjiturilor tale un finisaj spectaculos.

Perle / Perlute din zahar - Soft Pearl Mix - CRAZY IN LOVE - 80 GR - Funcakes

Perle / Perlute din zahar - Soft Pearl Mix - CRAZY IN LOVE - 80 GR - Funcakes

26.00 Lei

Acest amestec de perle în diferite dimensiuni are o textură moale și o strălucire elegantă, fiind perfect pentru orice ocazie festivă. Datorită consistenței fine, sunt ideale atât pentru cei mici, cât și pentru adulți! Indiferent dacă decorezi un tort de nuntă, deserturi pentru baby shower sau prăjituri aniversare, aceste perle creează mereu un efect magic! Mixul FunCakes Soft Pearls „Crazy in Love” 80g este perfect pentru decorarea unui tort de Ziua Îndrăgostiților sau de Ziua Mamei.

Ingrediente: zahăr, dextroză, amidon (grâu, porumb), făină de orez, sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, concentrat (măr, coacăze negre, lămâie, ridiche, sfeclă roșie), agenți de glazurare: E903, E904, ulei vegetal (cocos, rapiță), agent de îngroșare: E414, aromă, acidifiant: E330, colorant: E120, sare, tărâțe (porumb).

Pentru alergeni, vezi ingredientele îngroșate.  
Poate conține urme de: soia, lapte, nuci.  
A se păstra într-un loc uscat, la 12-22°C.  
Conținut net: 80 g.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: