Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Colorant alimentar ciocolată- White / Alb -35g-Sugarflair

Colorant alimentar ciocolată- White / Alb -35g-Sugarflair

Cod produs: C313

Stoc epuizat
29.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: Sugarflair

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Colorant alimentar ciocolată- White / Alb -35g-Sugarflair

Colorant alimentar ciocolată- White / Alb -35g-Sugarflair

29.00 Lei

Colorant pentru ciocolata facut cu unt de cacao si usor de folosit. Doar incalziti in cuptorul cu microunde colorantul pentru a se topi untul de cacao, apoi pensulati peste forma de policarbonat dorita sau pe folia de acetat pentru a crea modele. Coloreaza frumos ciocolata alba, obtinandu-se culori vibrante. Pur si simplu amestecati colorantul topit in ciocolata temperata.

Instructiuni de folosire: luati capacul si incalziti in cuptorul cu microunde la putere maxima (800w) la intervale de 10 secunde pana ce continutul incepe sa se topeasca. Amestecati bine si repetati pana la topirea completa. De asemenea puteti topi colorantul si intr-un vas cu apa fierbinte.

Atentie: nu va speriati de aspectul colorantului in tub, poate parea ca si cum ar avea mucegai. Partile albe care se pot vedea sunt doar unt de cacao separat in urma procesului de fabricare. Pentru a se dezvolta mucegaiul este nevoie de apa si asa cum stim, ciocolata este anhidra (nu contine apa). Daca topiti colorantul pentru ciocolata aspectul de mucegai va disparea.

Dozaj maxim: 6gr / kg

Produs fara urme de fructe lemnoase, vegetarian si vegan

Cantitate: 35gr

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Te-ar mai putea interesa
Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: